Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van aki használ smink fixálót?...

Van aki használ smink fixálót? Milyet? Mennyibe kerül és hol?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
engem is érdekel:P
2010. márc. 26. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
engemis.:D
2010. márc. 26. 20:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak sajnos senki nem akar válaszolni:(
2010. márc. 26. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
én kozmetikus vagyok, és a gyakorlati helyemen használtunk egyet, amit a szállító hozott mindig, mert az boltban nem lehet kapni, nagyon sokáig fent maradt a smink, nem kenődött el, stb., de viszont drága volt (kb. 6000 Ft, Kryolan a neve), de amit én vettem fodrászkellékesben, az nem ér semmit, pedig 1000 és 2000 között volt az ára valahol. tudom hogy nem sokat segítettem, de sokan mondták hogy ha buborékos ásványvizet spriccelsz az arcodra miután sminkeltél, az is használ valamennyire. ennyit tudok most hirtelen írni erről.
2010. márc. 27. 16:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ :)

És nem tudom honnan lehetne beszerezni a Kryolan-t?

Légyszi írjon aki tudja hogy honnan lehet esetleg rendelni vagy Debrecen és környékén talán boltban kapni.

2010. márc. 27. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

esetleg ha van nálatok vagy a közeledben fodrászkellékes, megkérdezheted, hátha szerződésben állnak a céggel, és tudnak rendelni. szeretnék többet segíteni, de sajnos csak ennyit tudtam

2010. márc. 28. 12:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, már ez is jó volt legalább h merre induljak el :)
2010. márc. 28. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Körömlakk! Csak ne nyalgogasd a szád ha felkened! és színtelent vegyél. én már kipróbáltam és egész nap csillogott a szám.

úgy csináltam h felkentem vastagon szájfényt és rá a körömlakk.:)

2010. márc. 29. 21:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Ez komoly? Elég fura lehet, nem látszik rajta 1 réteg körömlakk?

Amúgy nekem főleg a szemhéjfestékem fixálása miatt kellene.

2010. márc. 30. 13:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem minden nap szeretném használni, inkább csak bulik alkalmával hogy megmaradjon a sminkem.

Köszönöm a válaszod :)

2010. ápr. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!