Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkeljem ki magamat,...

Hogy sminkeljem ki magamat, ha EMO stílusút szeretnék?

Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 13:26
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretem a zenét, de érdekel hogy kell kisminkelni magamat EMO-sra :D
2008. szept. 15. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Feketével. Soksoksokkk feketét kell a szemedre kenni és te is lehetsz divatember akin a fél város röhög majd.

Egyébként meg ha tetszik gondolom láttál már emot, utánozd le, úgy szokás.

2008. szept. 15. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

Ha jól tudom fel lett már téve ez a kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

tessék itt van a link amúgy a legegyszerűbb a borotvás módszer vágd el a homlokod felett a bőrt engedd hogy le fojjon és kész is az abszolút aberált smink ha esetleg elvéreznél hát az pech

2008. szept. 15. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
fejeld le a fekete temperát.
2008. szept. 16. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Válaszd a spórolós EMO-t:

-menj ki az utcára, vagy a temetőbe és nézz meg egy-két emo gyereket

-fotózd le őket

-otthon vedd elő a filctoll készletedet, abból a legsötétebb árnyalatokat (FEKETE)

-előtte az arcodra önts egy kis lisztet, ezt csórhatsz anyutól. Tudod az a dzsukel, ha hófehér, sápadt, zombi arcod van.

-a filctolladdal húzz egy vaaastag feeeketeee, nagyon sööötééét csíkot a szemed alá. Ha akarod felé is.

-vedd elő a temperádat vagy a vízfestéket és jóvastagon kend ki felül a szemed. De jó vastagon, hogy két kilométerről is lehessen látni.

-filccel húzd ki a szádat jó vastagon

-temperával kend be a szádat

-fogj egy jó éles kést és vágj bele a kezedbe. De minimum karcolj. Másképp nem fogják elhinni, hogy emo vagy.

A hajadat:

-a fésűdre kenj egy kevés temperát vagy szurkot

-fésüld végig vele a hajadat

-de előtte öntsd le a hajad fekete festékkel (a tavalyi festésről megmaradtal)

-jó egyenesbe csináld osztan meg a hajadat me' ha nem az az nem dzsukel

Kiegészítők:

-orrodba egy tűvel szúrj lyukat és nyomj bele egy fülbevalót (karikát!!!)

-szemöldöködbe jó erős szöget rakjá'

Olcsón lehet ruhát gubizni az utcán. Jó sötét legyen, húzd magadra.

(A fenti tanácsokat csak saját felelősségre hasznosítsd!)

2008. szept. 16. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó válaszoló!!! xD iszonyat jófej lehetsz XD
2008. szept. 18. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
szerintem meg inkább szánalmas..... a kérdező jobb fej lehet!
2009. febr. 21. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, magatokról adtok képet a véleményetek kinyilvánításával. Az emo-nak van egy bizonyos oldala, amit a tudatlan emberek kiragadnak és elítélnek. Ha nem tudjátok miről beszéltek, legközelebb ne pazaroljátok az időtöket!

A kérdező külön hozzátette, hogy CSAK érdekli, hogyan érhet el a sminkjével emos hatást.

Írd be a youtube keresőjébe, hogy 'emo make up' és találni fogsz hasznos videókat a témában.

Én fekete tust, szempillaspirált használok, füstös vagy pedig fekete szemhéjpúdert... az emo sminkben a szemeken van a hangsúly. Ha csak poser vagy, vagy nem tudom, hogy... szóval érted, akkor figyelj, hogy azért ne legyen túl erős.

2009. jún. 7. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a baj azzal hogy ha valaki emosra akarja magát sminkelni, de amugy fekete fekete és fekete ha nagyon az akarsz lenni akkor fekete ruzs + átteccő szájfényy ,de ha nem akkor csak sima szájfény;´) sok szerencsét!
2009. júl. 11. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
a lila is jó de inkább fekete és nem azt kérdezte hogy hogyan vágja el magát:Shanem hogy hopgyan fesse ki magát:Dszerintem a kettő teljesen különbözik egymástól
2009. júl. 26. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!