Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ezek szép körmök?

Szerintetek ezek szép körmök?

Figyelt kérdés

Ha igen, ha nem: miért?

https://www.youtube.com/watch?v=I3vI2_iPBVQ

2015. dec. 18. 08:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Szépek, ízlésesek. Persze, tudni kell viselni. Egy 14 éves lány elég nevetséges tud lenni ilyen körmökkel. A videó viszont agyrém :D
2015. dec. 18. 09:37
 2/13 anonim ***** válasza:

sajnos nincs hangom a gépen, így annyi jött le,hogy 20 percen keresztül mutogatja a körmeit :D remélem valami értelmes dolgot is mond közben. na mindegy

amúgy a körmei szerintem nem rosszak. nekem is volt kb ilyen hosszúságú természetes körmöm. bár lehet kicsit rövidebb volt . de ugye mindig lakkozni kellett, mert lakk nélkül nagyon gázul nézett ki . aztán rakattam gél lakkot. amikor leszedettem muszáj volt rövidre reszelni, mert elvékonyodott.

a barátom a mai napig hiányolja a hosszú kocka körmeimet:D de valahogy már kényelmesebb a rövid. ha nem festem ki se néz ki igénytelenül. na meg praktikus. szóval én nem hiszem,hogy még egyszer ilyen körmeim lesznek. ráadásul ha az egyik letörik mindet reszelheted vissza. és igen, tudni kell viselni, szerintem se tiniknek való.

2015. dec. 18. 10:01
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ezek nagyon szexi körmök és a lány keze, ujjai is szépek.

Optimális hossz, forma és szín. Imádom, ha egy nőnek ilyen körmei vannak! (F/35)

2015. dec. 18. 10:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szép,mert nem az a csúnya,bazi nagy,meg szép egyformák.Ha műköröm is,de nem feltűnő,ha az is.Nem tetszenek a műkörmök.Piros köröm igen feltűnő,tehát nem mindenkinek való,de tetszik.
2015. dec. 18. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#2:

Nekem van hang.

Tudod mit hallani? A sercegő hangot, ahogy simogatja a körmeivel azt a kva pénztárcát. És igen, mindezt 20 percen keresztül.

2015. dec. 18. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
szépek, bár az én ízlésemnek már túl hosszúak és szögletesek.
2015. dec. 18. 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez a videó meg még "jobb"...a karmairól nem is beszélve.

https://www.youtube.com/watch?v=ScUK1HnsLlg

25 percig fogdossa azt a műanyag dobozt.

2015. dec. 18. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Az a kék szín az szép körömbe,de a körmei rondák már nagyok,ízléstelenek.Meg nem értem,minek ilyen hosszú videó ha nem beszél benne?!
2015. dec. 18. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
gondolom a körömfetisiszták a célcsoport:D
2015. dec. 18. 12:24
 10/13 anonim ***** válasza:

a 7# által linkelt videó viszont már számomra a gusztustalan kategória. már elkezdett hajolni is visszafele.

egyátalán mit lehet az ilyen körömmel csinálni? olyan hétköznapi tevékenységek mint slicc felhúzása vagy tampon felhelyezése is gond lehet ezzel. de házimunkáról ne is beszéljünk:D

de a kérdező által linkelt videó még pont az a határ ameddig oké. annál hosszabb szerintem már ne

hoztam én is egy videót:D a guiness rekordos nő

https://www.youtube.com/watch?v=sD8N3HVvmFs

2015. dec. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!