Lidl-ben láttam műköröm építő lámpát és kellékeket, barátnômnek szeretnék venni, mert szeretné csinálni a későbbiekben a kérdésem pedig az hogy mennyire gagyi ez a lidl-s szett? Gyakorlásra se jó? 45 wattos
Egy rendes lámpa 10 ezer körül van, ha adnak hozzá még mást is, valószínűleg nagyon gagyi -- ha ilyen értékben akarsz venni neki valamit, sminkekkel jobban jársz, a rossz minőségű körmös cuccok komoly bajt okozhatnak.
Ha a műkörmös cucc a lényeg, jó márka a Crystal Nails, Brill Bird, CND, Orly. :)
meg a kellékeket azért is hanyagolnám, mert ki tudja neki milyen szín tetszik, vagy milyet szeretne pont(márka)
de egy uv lámpa, vagy led lámpa univerzális. én azt vennék.
de nem ciki megkérdezni a barátnődet erről,hogy milyet szeretne.
pl én az egyik szülinapomra tabletet kaptam a páromtól. először ő akarta megvenni egyedül, aztán rájött,hogy jobb ha engem is megkérdez. végül együtt választottuk ki a media marktban. jó, nem volt olyan nagy meglepetés, de legalább olyan volt amilyennek tényleg örültem. ha már ilyen sokat költesz rá olyan legyen:D érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!