Sminkeled magad hetkoznap pl. ha dolgozni/suliba/egyetemre/vasarolni mesz vagy gyereket setaltatsz? Milyen termekeket hasznalsz naponta?
pl. alapozo, puder, szempillaspiral, ruzs, szajfeny, szemceruza, szemhejfestek, tus... stb?
Es hany eves vagy es kivel foglalkozol?
Igen, sminkelem, mert én így érzem jól magam.
Alapozó(nemszép a bőrőm), púder, szemhéjfesték(fekete, piros, sárga, kék...élénk szinek), fekete tussal kicsit cicásra húzom a szemem de alul is kifestem vele, és végül szempillaspirál 2x.
Nem vagyok plázacica, inkább elvont és kreativnak mondanám magam. :)
Egy kis púder, szemceruza, spirál, szájfény
14/L
korrektor, púder, spirál, tus, szemcerka, szájfény
17L
Egyébként a gyerekkel sétálni megyünk, nem sétáltatjuk, arra a kutyák valók.
Csak korrektort teszek a pattikra, sajnos problémás a bőröm:S Ha éppen nem tudtam sokat aludni, vagy feltűzöm a hajam, akkor fekete szemceruzával kihúzom alul a szemem.
Buliba szoktam picit erősebben, de az is csak annyi, hogy valami kevésbé feltűnő szemhéjpúder és fekete szemcerka alul, fölül. Nem vagyok valami nagy sminkpárti. 19 vagyok és egyetemista.
Nem, soha. Ritka alkalomkor , ha fontos esemény van, akkor kisminkel a kozmetikusom.
18, lány, tanuló
Nagyon szeretek sminkelni, alkalomtól függetlenül. Smink nélkül is szépnek érzem magam, de imádok szép színeket hordani magamon. Ezeket használom: fényesítő, szemceruza, szempillaspirál, bőrszínemhez illő szemhéjfesték (rózsa, barack, arany) és szájfény (rózsa, barack). Lancome és Mac termékeket használok.
21 éves vagyok, webdesigner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!