Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkeled magad hetkoznap pl....

Sminkeled magad hetkoznap pl. ha dolgozni/suliba/egyetemre/vasarolni mesz vagy gyereket setaltatsz? Milyen termekeket hasznalsz naponta?

Figyelt kérdés

pl. alapozo, puder, szempillaspiral, ruzs, szajfeny, szemceruza, szemhejfestek, tus... stb?

Es hany eves vagy es kivel foglalkozol?

2010. márc. 23. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Igen, sminkelem, mert én így érzem jól magam.

Alapozó(nemszép a bőrőm), púder, szemhéjfesték(fekete, piros, sárga, kék...élénk szinek), fekete tussal kicsit cicásra húzom a szemem de alul is kifestem vele, és végül szempillaspirál 2x.

Nem vagyok plázacica, inkább elvont és kreativnak mondanám magam. :)

2010. márc. 23. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
huha utolsó vagyok 17L tanulok. szakközépben.
2010. márc. 23. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy kis púder, szemceruza, spirál, szájfény

14/L

2010. márc. 23. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

korrektor, púder, spirál, tus, szemcerka, szájfény

17L

Egyébként a gyerekkel sétálni megyünk, nem sétáltatjuk, arra a kutyák valók.

2010. márc. 23. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Csak korrektort teszek a pattikra, sajnos problémás a bőröm:S Ha éppen nem tudtam sokat aludni, vagy feltűzöm a hajam, akkor fekete szemceruzával kihúzom alul a szemem.

Buliba szoktam picit erősebben, de az is csak annyi, hogy valami kevésbé feltűnő szemhéjpúder és fekete szemcerka alul, fölül. Nem vagyok valami nagy sminkpárti. 19 vagyok és egyetemista.

2010. márc. 29. 16:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Szinte minden nap sminkelek. Smink nélkül is szépnek érzem magam, de a smink csak még jobban kiemeli azt,amit szeretek magamon. Alapozót nem használok,csak mattítós arckrémet, halvány rózsaszín pirosító van rajtam mindig, alul szoktam feketével kihúzni a szemem, aztán spirálozom is. Végül halvány rózsaszínű szájfényt teszek fel. Néha szemhéjpúdert is használok,de az ritka. Most már nem dolgozom, nemsokára szülöm a kisbabámat, így itthon vagyok,de a smink akkor is feldobja a külsőm és én jól érzem magam tőle. 24/L
2010. márc. 29. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem, soha. Ritka alkalomkor , ha fontos esemény van, akkor kisminkel a kozmetikusom.

18, lány, tanuló

2010. márc. 29. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek sminkelni, alkalomtól függetlenül. Smink nélkül is szépnek érzem magam, de imádok szép színeket hordani magamon. Ezeket használom: fényesítő, szemceruza, szempillaspirál, bőrszínemhez illő szemhéjfesték (rózsa, barack, arany) és szájfény (rózsa, barack). Lancome és Mac termékeket használok.

21 éves vagyok, webdesigner.

2010. márc. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!