Lányok akik szerettek sminkelni. Milyen smink cuccot vegyek a barátnőmnek karácsonyra? Ti minek örülnétek?
Tudnátok tippeket adni? A barátnőm nagyon szeret sminkelni és mivel az ajándékok nagy részét már ellőttem (ékszer stb) ezért idén sztem ezt vennék neki.
Csak sajna természetesen nem igazán vagyok képben a témában :)
15000 Ft a keret, kb.
Ha én kapnék egy MAC-es utalványt, a seggemet a földhöz verném.
Szerintem a legrosszabb dolog, ha valaki, akit szeretsz, olyat vesz neked, amit nem tudsz használni. Szerinted tényleg jobb lenne, ha elvaterázná, mintha kézen fognád, és azt mondanád, gyere, menjünk levásárolni az utalványt? Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki sminkel, és nem örülne egy utalványnak. Ez pont az a dolog, amit nem vehetsz másnak.
Képzeld magad abba a helyzetbe, hogy neked van valami kedvenced. Mondjuk egy banda vagy egy focicsapat vagy számítógépes játékok. Képzeld el, hogy vesz neked egy CD-t, ami már megvan, egy random mezt, aminek köze sincs a kedvenc csapatodhoz, vagy egy olyan játékot, amit kibontás nélkül nyomnál fel vaterára. Őszintén, örülnél?
Ha eladja a vaterán, a pénzből azt vesz, ami tetszik neki. Akkor már nem ugyanott vagy az utalvánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!