Viselhető így a füstös smink?
Figyelt kérdés
Ezt a sminket készítettem, és érdekelne, hogy nektek ez még az elviselhető kategóriába tartozik, vagy nem hordanátok így a füstös sminket?
(bocsi nem lett jó minőségű a kép)
2015. dec. 10. 18:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem szep lett, bar én csak alkalmakra hordanak :) de lehet a kep minősége miatt latom igy
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Szép lett.A stílusodtól is függ,de szerintem simán hordhatod.:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó... feltéve hogy illik a stílusodhoz, mert egy cuki stílusú vagy mondjuk full divatos öltözetű tinilányon nem tudom elképzelni. Valami sötétebb, vagy komolyabb stílushoz jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold kez :)
Kiserletezgettem itthon, de nekem nagyon tetszik. Hetkoznapokra nem, de alkalmakkor visenem en is :)
2015. dec. 16. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!