Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a smink így még jó, vagy...

Ez a smink így még jó, vagy túl sok?

Figyelt kérdés

Szememet alul a szempillatöveknél kihúzom sötétbarnával és egy tusvonal szerű dolgot csinálok felülre ugyan azzal a színnel (ez nem a legfeltűnőbb)

Arra gondoltam, hogy ez mellé még egy kicsit sötétebb lilás rúzst tennék.

Nem tudom mennyire érthető, remélem el tudjátok valamennyire képzelni.

2015. dec. 10. 16:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

A szemhéjpúder ilyen: [link] (jobb oldali)

a rúzs pedig ilyen: [link] (ezt sem kenem fel túlságosan erősen)

2015. dec. 10. 16:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Jaj...

A rúzs ilyen: [link] :D

2015. dec. 10. 16:30
 3/12 A kérdező kommentje:
[link] itt jobban látszik a színe
2015. dec. 10. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a rúzs nem tetszik.

Egyrészt túl erős és túl lila. Másrészt ez egy hideg lila árnyalat, és nem nagyon passzol a meleg, arany és barna szemhéjpúderhez.

2015. dec. 10. 16:43
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, számomra ez a rúzs minden, csak nem lila, sötét bordó színe van.

Szerintem passzolnak egymáshoz, meleg színek.

Csak ne legyena szemsmink túlságosan erőteljes, ne kend fel szemöldökik, csak szolídan, akkor nem lesz túl erőteljes az élénk rúzzsal.

2015. dec. 10. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Ennyiből nem derül ki, fotó kellene, hogy hány éves vagy és hogy milyen alkalomra.
2015. dec. 10. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez így túl sok :S, főleg a rúzs. Vagy a szem, vagy az ajkak legyenek hangsúlyosak :).
2015. dec. 10. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Szolidan nagyon szep lesz

Imádom az ilyen ruzsokat<3

2015. dec. 10. 18:40
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
hogy lenne már ez túl sok? :D csak akkor lehet szerintetek rúzst használni, ha a szemedre semmit nem kensz? :D a szolid nem azt jelenti, hogy semennyit nem tehetsz rá... a sminkes is azt mondja, hogy az arcodat a lehető legjobban kontúrozd (szemöldök, szem, orr száj, ezeket a részeket). ez nem azt jelenti hogy sokat kell rátenni, hanem mindenhova kicsit, hogy kiemeld. ha ízlésesen, nem a szemöldökéig keni ezt a barnát, akkor semmi durva nincs benne...
2015. dec. 10. 23:01
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Hiába a lepontozás, ti mondtok butaságot ezzel a "vagy a szem vagy a száj a hangsúlyos" dologgal.

Ne mondja senki, hogyha felrak egy rúzst, akkor nem festi ki mellé a szemét. Nyilvánvalóan nem szemöldökig kell élénk színekkel kifesteni majd mellé egy rikítós rúzst használni, de ha azt szeretnéd, hogy egyben legyen a sminked, akkor a rúzs mellé is kell valami szolídabb tudvonal, szemhéjpúder. Egy barnás természetes árnyalat pedig pont tökéletes választás.

Például: [link]

[link]

2015. dec. 11. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!