Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak ha állandóan...

Walkingdeadanna kérdése:

Mit csináljak ha állandóan lerágom a körömlakkot?

Figyelt kérdés
A körömrágásról már leszoktam egy ideje így szép hosszú körmeim vannak, de egyszerűen nem bírom megállni, muszáj lerágnom a körömlakkot a körmömről. Általában sötét színeket választok és úgy lerágom hogy meg nem mondanák hogy kifestettem... És már ez megy egy ideje. Kifestem, és másnap már nincs rajta... Mit kéne tennem?

2015. dec. 8. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
próbáld ki a géllakkot. azt nem fogod olyan egyszerűen leenni a körmödről. sokkal tartósabb is a hagyományos lakkoknál. egyszer csináltasd meg körmössel, hogy lásd, hogy kell, vagy nézz ilyen videókat, és otthon is el tudod utána készíteni magadnak.
2015. dec. 8. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Önuralom...
2015. dec. 8. 19:24
 3/11 anonim válasza:
22%
"Önuralom"....látom nem tudod milyen az ha valaki rágja a körmét, vagy ebben az esetben a körömlakkot rágja le róla. Elég sz*r érzés ránézni minden nap a körmeimre hogy milyen elképesztően rondák, mivel rágom, és ez nem úgy van hogy gondolok egyet és jajj most elkezdem rágni a körmömet, hanem már csak azt veszem észre hogy az ujjam a számba van és a 2 hete növesztett "hosszabb" körmömet egy másodperc alatt lerágtam, leszakítottam. Kívánom, hogy rágd a körmöd és akkor legyen önuralmad.
2015. dec. 8. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kösz a kedves szavakat, de én már leszoktam a körömrágásról. Semmi más nem vált be, csak az önuralom.
2015. dec. 8. 21:57
 5/11 anonim válasza:
Nem állt szándékomban megbántani :c és most hogy megnövesztetted nem gyenge a rágástól? nem törik jobban?
2015. dec. 8. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint mindig, mivel a köröm erősségét nem befolyásolja, hogy mivel rövidítik. Nem számít, hogy olló, reszelő, vagy fog. A köröm minősége egyrészt alkati, másrészt a szervezet állapotától függ.
2015. dec. 8. 23:28
 7/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló; köszönöm, elfogok menni körmöshoz, csak félek h nagyon elgyengítí a körmeimet

3. válaszoló; teljesen igazad van :3

2015. dec. 9. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Több, mint tíz évig rágtam a körmömet, nekem a műköröm felrakatása segített. (amúgy nem tudom miért lett oly nagy divat a géllak, mikor a műkörmöket meg annyira ellenzik, pedig mindkettő pont egyformán ártalmas) Kb. 3 évig volt rendszeresen műkörmöm, fogalmam sincs, épp mikortól mondható el, hogy leszoktam, de mára már irigylésre méltóan hosszú körmeim vannak, és nem rágom le sem a körömlakkot, sem a körmöm körüli bőrt.

Igen, gyengíti a körmöket, az utolsó alkalomtól kezdve kellett kb. félév, hogy megerősödjenek a körmeim, de most már ebben a tekintetben is kicsattannak az egészségtől.

Szóval én is műkörmöt vagy a géllakkot ajánlanám. Esetleg vannak valami keserű ízű körömlakkok - azzal ha bekened a körmöd biztos nem lesz kedved utána lerágni róla :D

2015. dec. 9. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Tudom ajamlai azt hogy esetlegesen cagd le az ujjaid es ugy BIZTOS hogy nem fogod ragni😆😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆😂😂😆😂😂😁😁😁😆😆😆😆😆😆😄😄😄😃😃😄😉😉😉😀😂😂😉😉😉😉😃😄😄😄😄😐😐😅😅😋😋😋😋😋😋😋😋😋😜😜😜😛😛🙆🙆🙆😆😆😆😂😂😂😀😀😀😄
2015. dec. 13. 07:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Pfff.. Minden válaszolónak köszönöm :3
2015. dec. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!