Mit csináljak ha állandóan lerágom a körömlakkot?
1. válaszoló; köszönöm, elfogok menni körmöshoz, csak félek h nagyon elgyengítí a körmeimet
3. válaszoló; teljesen igazad van :3
Több, mint tíz évig rágtam a körmömet, nekem a műköröm felrakatása segített. (amúgy nem tudom miért lett oly nagy divat a géllak, mikor a műkörmöket meg annyira ellenzik, pedig mindkettő pont egyformán ártalmas) Kb. 3 évig volt rendszeresen műkörmöm, fogalmam sincs, épp mikortól mondható el, hogy leszoktam, de mára már irigylésre méltóan hosszú körmeim vannak, és nem rágom le sem a körömlakkot, sem a körmöm körüli bőrt.
Igen, gyengíti a körmöket, az utolsó alkalomtól kezdve kellett kb. félév, hogy megerősödjenek a körmeim, de most már ebben a tekintetben is kicsattannak az egészségtől.
Szóval én is műkörmöt vagy a géllakkot ajánlanám. Esetleg vannak valami keserű ízű körömlakkok - azzal ha bekened a körmöd biztos nem lesz kedved utána lerágni róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!