Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen extra tartós körömlakko...

Milyen extra tartós körömlakkot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Lehet átlátszó vagy világos nude szín. Ki kellene bírnia a hajmosást, mosogatást.
2015. okt. 22. 06:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem New York Color van, nem tudom mi neked az extra tartós :D

Hajat mosok, viszont mosogatni kesztyűben mosogatok, 2 hetet bír ki kb.

2015. okt. 22. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Alap és fedőlakkal öt napot ki kell bírnia egy lakknak, ha vigyázol rá. Nekem a Moyra lakkjaim a legtartósabbak.
2015. okt. 22. 09:19
 3/6 A kérdező kommentje:

a 2 hét jól hangzik, én már 1 hétnek is örülnék

a moyra homoklakkján gondolkodom, de örülnék valami egyszerű nude színnek is

2015. okt. 22. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mondjuk feltűnőbb lakkokat használok, de amik igazán beváltak azok a Max Factor Gel Shine lakkjai. Már két hete fent van a lakkom, igaz ráhúztam egy réteg fedőlakkot is. Én irodában dolgozom, tíz ujjal gépelek napi több órát, max. a vége kopik a gépeléstől.
2015. okt. 22. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Hey guys:) I think the best(and not expensive ;) ) nail polish is the essencee nail polish.

I love them because they're very long lasting... and they've got a very beautiful shine *-*

xxx

2015. dec. 13. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Oh, and my second favourite nail polih is the Rimmel (Rita Ora collection💛💛)

Wow, they are especial *----*

How much is it?

Only 700ft!!!!!

MY LOVE😍😍

2015. dec. 13. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!