Legerősebb fedésű korrektor?
Eddig alapozót használtam a sajonos eléggé problémás bőrömre, de most már szeretnék leállni vele és egy erős fedésű korrektort használni kizárólag a bőrhibákra, hátha úgy hamarabb helyrejön a bőröm és nem lesz 'egy vakolat' az arcomon. Sajnos a természetedebb fedésű alapozók nem elegek a bőrömnek :(
Előre is köszönöm a segítséget! :)
ènis az 1#höz csatlakozom.
fa*sza csak jól válaszd meg a színt,ên túl világosat vettem pl
Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen ismerem a catrice ezen korrektorát és használtam is. De lehet én vagyok béna egyszerűen nem sikerült igazán szépen láthatatlanul eldogolzom és egy idő után nagyon feltűnő volt a bőrömön. Ráadásul a színével sem jöttem ki... :/ Mert hiába világos a bőröm egyik árnyalata sem passzolt hozzá :(
A folyékony változatán gondolkodok még :) bár ma úgy voltam vele hogy bementem egy parfümériába és megkérdeztem melyik a legjobban fedő korrektoruk... Az Estée Lauder Double Wear Stay in Place korrektort ajánlották. Ez tökéletesnek tűnik, csak hát kilencerese a catrice árának :( szóval megpróbálom majd a catrice folyékony verzióját, és ha van olyan jó mint ez maradok is nála :)
Rendesen tisztítod, hidratálod az arcod?
Miket szeretnél elfedni? Pattanásokat, pigmentfoltokat?
én bb krémre viszem fel a carice tégelyes korrektort,majd púderrel fixálom.
a korrektort is érdemes ecsettel felvinni. jobban eldolgozható.
de nyilván tényleg nem mindegy mit akarsz elfedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!