Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Legerősebb fedésű korrektor?

Legerősebb fedésű korrektor?

Figyelt kérdés

Eddig alapozót használtam a sajonos eléggé problémás bőrömre, de most már szeretnék leállni vele és egy erős fedésű korrektort használni kizárólag a bőrhibákra, hátha úgy hamarabb helyrejön a bőröm és nem lesz 'egy vakolat' az arcomon. Sajnos a természetedebb fedésű alapozók nem elegek a bőrömnek :(

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2015. dec. 5. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én is ezt használom. Verhetetlen! :)

2015. dec. 5. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:

ènis az 1#höz csatlakozom.

fa*sza csak jól válaszd meg a színt,ên túl világosat vettem pl

2015. dec. 5. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem válaszolókhoz, nekem is ez vált be eddig legjobban
2015. dec. 5. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ennek a nem tégelyes változata jött be. Az kenhetőbb.
2015. dec. 5. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Igen ismerem a catrice ezen korrektorát és használtam is. De lehet én vagyok béna egyszerűen nem sikerült igazán szépen láthatatlanul eldogolzom és egy idő után nagyon feltűnő volt a bőrömön. Ráadásul a színével sem jöttem ki... :/ Mert hiába világos a bőröm egyik árnyalata sem passzolt hozzá :(

A folyékony változatán gondolkodok még :) bár ma úgy voltam vele hogy bementem egy parfümériába és megkérdeztem melyik a legjobban fedő korrektoruk... Az Estée Lauder Double Wear Stay in Place korrektort ajánlották. Ez tökéletesnek tűnik, csak hát kilencerese a catrice árának :( szóval megpróbálom majd a catrice folyékony verzióját, és ha van olyan jó mint ez maradok is nála :)

2015. dec. 6. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Rendesen tisztítod, hidratálod az arcod?

Miket szeretnél elfedni? Pattanásokat, pigmentfoltokat?

2015. dec. 7. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:

én bb krémre viszem fel a carice tégelyes korrektort,majd púderrel fixálom.

a korrektort is érdemes ecsettel felvinni. jobban eldolgozható.

de nyilván tényleg nem mindegy mit akarsz elfedni.

2015. dec. 7. 07:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát pattanásom már szerencsére ritkán van, de ha van akkor egyszerre több és több helyen. És utána hetekig szenvedek mire az utána maradt foltjaim eltűnnek :( ezekre muszáj erős fedés, kisebb nem takarja nekem el :/
2015. dec. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!