Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkek "nem hiányozhat...

Milyen sminkek "nem hiányozhatnak" egy készletből? több lent.

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék barátnőmnek smink cuccokat venni. 22 éves, eddig igazából csak alapozót, szemceruzát, meg spirált használt, de mostanába elkezdte komolyabban érdekelni a téma, ezért szeretném egy "komolyabb" készlettel meglepni. Mit ajánlanátok, miből/mikből állítsak össze egy ilyen készletet?

2015. dec. 4. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
szemhéjfesték paletta, pirosító, rúzs/szájfény.
2015. dec. 4. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha szemceruza-alapozó-spirál megvan neki, akkor szájfényt, rúzst mindenképpen, de ha nem szereti, akkor egy nude palettával biztosan leveszed a lábáról. :) Fontos, hogy megfelelő ecsetet is vegyél hozzá, ne csak applikátort (zsivacs végű), ami hozzá jár általában. Pirosító is jöhet.
2015. dec. 4. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ecsetek.
2015. dec. 4. 23:06
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Én ecseteket vennék.
2015. dec. 4. 23:38
 5/9 A kérdező kommentje:
És ecseteket találok készletbe? vagy azokat nekem kell összeválogatni. ecsetekből is milyenek kellenek? valamint ecseteket már láttam elég nagy ár-szórásba lehet kapni.. ennyit számít annak a minősége?
2015. dec. 5. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Pirosító ecset, alapozó ecset, szemhélypúder ecset, tus ecset (ki is felejtettem, hogy szemhéjtust is vehetsz. Ajánlatosabb tégelyeset venni és ecsetet használni hozzá külön, ami egyben van, az számomra nem vált be.)

Catrice elég jónak mondható, avonból, essence-től nem rendelnék. Van müllerben is még egy másrka de annak nem tudom a nevét. (kremmania.hu- itt ha beírod, hogy ecset, sokat kidob névvel, fellelhetőséggel sé véleményekkel együtt. )

Esetleg amúgy még szempilla göndörítőt is vehetsz neki.

második voltam

2015. dec. 5. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Real techniques
2015. dec. 5. 16:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Imádlak 82%-os! :)
2015. dec. 5. 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:

De tudod, hogy szeretne ecsetet használni?

Szerintem menj be Kryolanba vagy ilyen helyre, hogy állítsanak össze egy készletet. MAC, Sigma, Paris Berlin, ha tényleg jókat akarsz, nem ilyen Kiskegyedhez ajándékba dolgokat.

2015. dec. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!