Mennyi idobe telik ekkorara megnovesztenem a sajat kormom?
2015. dec. 1. 21:44
1/5 anonim válasza:
2 hónap kb,de szerintem ez ku.rva kényelmetlen lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom nekem nagyon tetszik :D viszont sokkal konnyebben festheto, hogyha sajat kormom no meg, mintha mukormot kene csinaltatni
2015. dec. 1. 23:07
3/5 anonim válasza:
A műköröm nekem sose tetszett,azért mert MŰ! Én is szeretem a nagy körmöket,ha szépek.Én is növesztem,míg le nem törnek :( De a nagyon nagy köröm számomra kényelmetlen volt már.
4/5 anonim válasza:
ez kiba szott undorító, már ne is haragudj, akár mű, akár saját. ha nincs extra erős körmöd, akkor úgyis le fog törni legalább az egyik, úgy meg hülyén néz ki, hogy 10/9 hosszú..
5/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem 2 hónap, minimum a duplája, ha átlagos tempóban nő a körmöd.
Nekem most kb. feleekkora (még nem pontosan azért), és 1,5 hónapja növesztem tövig érőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!