Mennyire fáj egy orrpiercing belövése?
Figyelt kérdés
Egy nagyon vékony karikát szeretnék az egyik orrcimpámba, viszont elég alacsony a fájdalomküszöböm.
Mennyi ideig fáj? És mennyire vérzik?
2015. dec. 1. 21:01
1/6 anonim válasza:
nekem eléggé fájt. folyt a könnyem is nagyon fájt. csak sajnos nekem ugy szurták át hogy soha nem is gyógyult el :( ki kellett vennem és a mai napig ott van egy kék pötty az orromon.
2/6 anonim válasza:
Normális helyen szúrják. Kellemetlen, de ki lehet simán bírni. Nem igazán vérzik, utána picit sajog, de ennyi.
3/6 anonim válasza:
nekem szúrták, szerintem te is szúrasd. nem fáj különösebben. egyszer akkor fáj, amikor átszúrja, de csak abban a pillanatban, meg akkor amikor beteszi az ékszert. nekem vérzett eléggé, de csak rövid ideig. azt mondta aki szúrta, hogy ez nem gyakran esik meg, szóval lehet nálad pár csepp vér lesz és kész. utána nem fáj, max érzed egy kicsit. ha nem mozgatod, nem rángatod, akkor hamar begyógyul és nem fáj.
4/6 anonim válasza:
Nekem lőtték, én is olvastam, hogy mindenhol lebeszélnek a lövésről mert hogy eltörhet a porc, könnyebben el lehet rontani mint a szúrást stb, de nekem szerencsére semmi ilyen nem történt, 4 éve van már meg és sosem volt vele probléma (jelenleg pici karika van benne).
Semmit nem éreztem amikor csinálták, 1 mp volt az egész :)
5/6 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett, és nagyon hamar begyógyult. A piercingjeim közül az orrkarikámmal volt a legkevesebb "gond".
Arra ügyelj, hogy megbízható emberrel szúrasd, szalonban, steril körülmények között!
Fájni fáj, de kibírod. Ha nagyon szeretnéd, megéri! :)
6/6 anonim válasza:
Én megkönnyeztem, de ki lehet bírni. A tragus pc talán egy picit jobban fájt. Nekem nem vérzett, és utána se fáj, csak ha hozzáérek. Ha szeretnél csináltass :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!