Szerintetek 14 évesen korai az orrpiercing?
Korai.
Nézd én mikor 15-6 éves voltam ugyanezt átéltem; csakis feketébe voltam hajlandó járni (strandokon természetesen bakancsba és hosszú nadrágba), metált hallgattam és Jonathan Davis-ről álmodoztam amit fekete esküvői ruhánkba az oltár előtt örök hűséget fogadunk egymásnak...szóval az a tipikus megnemértett tipus.
Én tetoválást is szerettem volna nem csak peircinget, szerencsére a szüleim meghiúsították terveimet (amiért így utólag hálás vagyok, tekintve, hogy nem tudnám elképzelni az életem egy fekete angyallal a vállmon).
Mai napig szeretem a feketét és a kemény zenét, de azt hiszem a tomboló korszakom már lezárult...gondolj bele milyen leszel lyukkal az orrodon 30, 40 és 60 éves korodban. Szerintem korai még, ha majd nagyobb leszel és még mindig úgy érzed, hogy neked ez nem egyszerűen korszak (mint mondjuk nekem), akkor gondolkozz el ezen a kérdésen.
28/L
Nem olyan vészes, én egy kisebbet simán engednék a szüleid helyébe.
Ki lehet azt venni, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!