Hogy válasszak parfümöt?
Az igazság az, hogy parfümöt nem illik venni látatlanban, csak ha már tudod, hogy mit használ, és újat veszel abból.
Alapból nem papíron kell megszagolni a parfümöt, hanem a saját bőrödön. (Jelen esetben a nagymamád és édesanyád bőrén.) Mivel a parfüm illata, intenzitása a nap folyamán változik, ezt annak kell eldöntenie, aki hordani fogja.
Mivel mindenkinek másmilyen a természetes illata, máshogy keveredik ezzel. A testvéremnek van egy nagyon jó illatú Calvin Klein parfümje, amit ha rajta érzek, meghalok, olyan jó, de magamon kipróbáltam, és fájt tőle a fejem.
Én is vettem már parfümöt anyukámnak pont úgy, hogy elmentünk együtt parfümériába, mondtam neki, hogy szagolja végig, mi tetszik. Ami nagyon tetszett neki, azt mondtam, hogy fújja a csuklójára, a nyakára, és rendszeresen szagolgassa. Volt olyan, ami kifújáskor még tetszett neki, fél óra múlva már büdösnek találta.
Ezt csak azért mondom, mert nem lehet úgy parfümöt választani, hogy azt mondod, egy elegáns, erős, bájos nőnek viszem. Pont azért, mert nem akarsz gagyit, elég kár lenne több ezret feleslegesen kidobni, ha nem tetszik nekik. Ez nagyon nagy lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!