Szerintetek milyen ez a karkötő őszintén, hibáztam, hogy megvettem? Ajándéknak szántam, de félek mellényúltam nagyon?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy karácsonyi ajándékot, a barátom anyukájának gondoltam,de félek nem fog tetszeni neki? Inkább ne adjam oda? Az én anyukám nem hordaná,nem tetszik neki:( Nektek hogy tetszik?
2015. nov. 23. 22:51
11/16 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Túl sok! Nagyon csicsás.
12/16 anonim válasza:
Nagyon gáz! ennél egy doboz csoki is szebb!
13/16 anonim válasza:
Nekem nem jön be de egyáltalán nem is a stílusom...egy 40es nőn amolyan "chanel nagyi"-n viszont el tudom képzelni. Bár nem biztos hogy oda merném adni.
Én is inkább csoki/parfüm ilyesmire szavazok.
14/16 anonim válasza:
Nekem tetszik.
De nála viszont attól függ, hogy hány éves az anyukája és hogy néz ki, milyen a stílusa, illene-e hozzá, szereti-e az ilyen csicsásat.
31/N
15/16 A kérdező kommentje:
Pont nem olyan akire azt mondanám,hogy szereti a csicsát.
Fiatalos, de most ,hogy rá gondolok,nem nagyon láttam rajta karkötőt. Max ranyfülbevalót vagy nyaklánco ha hord.(Letisztult)
Lehet jobb ha nem adom oda neki.
2015. nov. 24. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!