Szerintetek milyen ez a karkötő őszintén, hibáztam, hogy megvettem? Ajándéknak szántam, de félek mellényúltam nagyon?
Kinéztem egy karácsonyi ajándékot, a barátom anyukájának gondoltam,de félek nem fog tetszeni neki? Inkább ne adjam oda? Az én anyukám nem hordaná,nem tetszik neki:( Nektek hogy tetszik?
Pont nem olyan a stílusa.
Olyan hülye vagyok,annyira nem értek hozzá.
Nem tudnál egy olyan képet és felrakni, amin rajta van a karodon? Így elég nehéz megmondani, de ha muszáj: szerintem nincs baj vele.
Meg igazából függ attól, h mennyire szereti barátod anyukája az ékszereket, főleg hogy ez egy icipicit csicsás. Az én anyám még fülbevalót is néha hord, nyakláncot/karkötőt ilyesmit semmit :D Szóval na..
Ha szereti az ékszereket akkor szerintem simán mehet ajándéknak :) De ha nem, akkor is, dísznek jó a polcra, +emlék :D
Nem baj az,sok ajándékkal lőnek mellé ilyenkor :D
Vagy vidd vissza. De el is adhatod. Ha nem megy,akkor meg marad a remény.
Nem tetszik. Csicsás.
És ha bizsu, akkor nézzen is ki annak, ne utánzatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!