Milyen alapozód van?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 17:17
11/24 anonim válasza:
Rimmel- stay matte -állat...:D
12/24 anonim válasza:
essence soft&natural.
rengeteg drága alapozót kipróbáltam már,de ez vetekszik mindegyikkel, pedig csak 1000ft,de amúy szeretem azt a maybelline habos állagút is
14/24 anonim válasza:
la roche posay. Gyógyszertárban lehet kapni. Nekem ez jött be a legjobban tényleg tökéletes:D
16/24 anonim válasza:
Kombinált bőrtípusom van, erre nagyon jól bevált a Vichy Normateint alapozó. Tartós, matt, szépen fed, és mivel nagyon kevés kell belőle, elég sokáig elég is. Gyógyszertárban kapható, 4500,- Ft. körül.
18/24 anonim válasza:
Nekem miss sportys. De már egyáltalán nem is használok alapozót.
20/24 anonim válasza:
MAX FACTOR SECOND SKIN!!! TÖKÉLETES ALAPOZÓ!MÁSPDPERCEK ALATT BABA ARCOT VARÁZSOL!ÉS NEM LÁTSZIK :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!