A karikákat korrektorral el tudod fedni, egy árnyalattal világosabbat válassz, mint a bőröd színe. A táska az más helyzet. Azt nem lehet eltüntetni sajnos. Az a baj, hogy a tatyó árnyékot ved az arcodra, ezért ott sötétebbnek tűnik. Egy picit lehet csalni, ha vékony korrektorecsettel nagyon finoman kihúzod finoman azt a részt, ahol az árnyékot látod. Ezt úgy látod, hogy a tükör előtt előrehajtod a fejed, és ahol a táska "alja" van, az az árok, oda betapogatod a korrektort óvatosan, de vigyázni kell, mert ha nem jó helyre teszed, akkor még feltűnőbb lesz!
2015. nov. 14. 12:30
3/9 A kérdező kommentje:
Mondták hogy a folyékkony korrektor a jó de nekem csak olyan van ami olyan mint egy rúzs, vagyis nem folyékony hanem rúzs formájú (nemtudom másként leirni)
A másik lehetőség hogy reggel hideg kanalat nyomok a szemem alá..
EZ HOGYAN KELL CSINÁLNI?
1. mennyire legyen hideg az a kanál?
2.És mennyi ideig kell rajta hagyni??
2015. nov. 14. 12:33
4/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem jobban bejött a gazdagabb textúrájú korrektor, erősebb a fedése, én könnyebben tudom használni, de embere válogatja kinek mi jön be. Az is jó, ami neked van.
A kanalas módszert is próbáltam, igazából semmit nem használt. Aludni kéne :)
Beteszed az evőkanalat a fagyóba 5-10 percre, kiveszed és a domború felével elkezded lapogatni a táskákat, de ne tarts rajta folyamatosan, csak úgy ahogy még kellemes hűsítő érzés.
2015. nov. 14. 12:46
5/9 A kérdező kommentje:
Ha az is jó ami nekem van korrektor akkor azzal hogy dolgozzak?? beleütögessem a korrektort a szemem alá vagy csak simán "fessem" be vele a szemem alját és dolgozzam bele ?? Mert igazábol nekem az a korrektor nem fed semmmit ugyanugy látszik
2015. nov. 14. 12:49
6/9 anonim válasza:
A legjobb ecsettel vagy az ujjaddal betapogatni, ha befested, az nagyon hülyén fog kinézni, de ha nem fed semmit, akkor venni kéne másikat, mert akkor úgyis mindegy hogy csinálod.
2015. nov. 14. 12:53
7/9 anonim válasza:
A táskákra van egy elsőre hülyeségnek tűnő, de amúgy tényleg hatásos módszer: aludj magas párnán, tegyél a fejed alá többet is. Én imádok párna nélkül aludni, de sose értettem, hogy miért táskás a szemem még 10 óra alvás után is. Utánaolvastam, és kiderült, hogy ha párna nélkül alszol, akkor túl sok vér jut arcodba éjszaka, és reggelre dagadt lesz.
2015. nov. 22. 14:00
8/9 A kérdező kommentje:
jó megpróbálok több párnával aludni.. most 2-3 mal alszom mikor hogy de azt is láttam a neten hogy a sok tejterméktől is kijön a karika (ez nem tudom hogy igaz) de viszont az igaz hogy sok tejterméket iszok/eszek főleg tejet
2015. nov. 23. 15:57
9/9 anonim válasza:
Igen correktorral lehet de Palvin Szerint sok alvás xdd :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!