Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tüntessem el a szem...

Hogyan tüntessem el a szem alatti karikákat?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de sajnos örököltem ezeket a karikákat és, nem tagadom, sokáig fel szoktam maradni esténként. Nem azért, mert elromlott a belső órám, csak hát az imádott tanáraimnak nincs jobb dolguk csak a házit osztogatni (tisztelet a kivételnek). Nem szeretem az erős sminket, de kezdem rosszul érezni magam a suliban ilyen arccal. Ha valaki lenne olyan szíves és adna néhány tippet, nagyon hálás lennék!
2015. okt. 8. 20:27
 1/5 anonim válasza:
Folyekony korrektor a szemed alá.Vagy ha egyaltalan nem akarsz sminket esetleg megprobalhatod hogy jegkockat teszel a szemed ala
2015. okt. 8. 20:55
 2/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Fényvédő, sminkeléskor meg színkorrekciós korrektor, vagy valamilyen világosító korrektor, lehetőleg folyékony, azok jobbak a szem alá.
2015. okt. 8. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Smink helyett hatásos lehet, ha sok folyadékot iszol, masszírozgatod valami szemkörnyékápoló krémmel és megpróbálsz minél többet aludni, lehetőleg háton. Ha keveset tudsz csak, akkor inkább kelj föl korábban, hideg víz az arcba, behűtött kanál a szemekre (csak óvatosan). Ezek után pepecselhetsz még korrektorral, de nekem ennyi be szokott válni, pedig nagyon sötét lila karikás a szemem alapból. Csak hát nem kevés időt vesz igénybe ez a rutin és kitartás is kell hozzá.
2015. okt. 9. 01:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Kipróbálom.
2015. okt. 9. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg én szoktam még kifőzött, meleg teafilterrel borogatni (csak ne kamillással, az nagyon szárít).
2015. okt. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!