Köldök piercinget szeretnék 16 éves vagyok hol érdemes csináltatni bpn? és hogy vegyem rá anyum hogy engedje meg nekem? Miylen árban van?
Hogy milyen árban van, azt nem tudom. De plázákban is szokott lenni piecinges. Én a WestEnd-ben csináltattam.
Hát a szülőket úgy kell rávenni, hogy először megcsináltatod,és utána megmutatod. Így nem tudnak mit kezdeni vele. Vagy a köldök amúgyis olyan helyen van,hogy póló takarja, így nem is látják.
Ha meg amúgyis megengedik,akkor csak eléjük kell állni és megmondani,hogy mi szeretnél.
Az első válaszadó vagyok. És azért gondolj arra is,hogy beakadhat a ruhádba. Az egyik oszt. társam is a köldökébe tetett,és beleakadt a pulcsija,és kijött neki,hát elég undi volt,mert ilyen undi cucc folyt belőle.
A fülben/ nekem ott van/ sokkal szolídabb. És a fiúknak sem biztos,hogy bejön a köldöknél.
Nekem köldökpiercingem van és semmi bajom vele. Elvan ott, ha megunom kiveszem és ennyi. Amugy nekem a piercingem amit magam vettem, h azt tegye be 4ezer volt, de biztos van olcsóbb is csak nekem ez tetszett:) a szúrás pedig 6ezer volt...
Anyudnak meg mondd meg, h ez csak egy piercing te
előző vagyok:
Te szenvedsz meg érte, és ha megunod annyi h kiveszed és beforr. nem olyan mint egy tetoválás h életed végéig hordod magadon... ha terhes leszel ugyis ki kell venned... :) de az még gondolom sokára lesz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!