Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Köldök piercinget szeretnék...

Köldök piercinget szeretnék 16 éves vagyok hol érdemes csináltatni bpn? és hogy vegyem rá anyum hogy engedje meg nekem? Miylen árban van?

Figyelt kérdés
szeretnék kék köveset kicsit lógósat, vagy delfines köldök piercinget! anyukámat szeretném rávenni hogy engedje meg, és menynibe kerül meg hol érdemes csináltatni? budapesten a 3.kerületben lakom
2008. szept. 12. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy milyen árban van, azt nem tudom. De plázákban is szokott lenni piecinges. Én a WestEnd-ben csináltattam.

Hát a szülőket úgy kell rávenni, hogy először megcsináltatod,és utána megmutatod. Így nem tudnak mit kezdeni vele. Vagy a köldök amúgyis olyan helyen van,hogy póló takarja, így nem is látják.

Ha meg amúgyis megengedik,akkor csak eléjük kell állni és megmondani,hogy mi szeretnél.

2008. szept. 13. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
de a köldök pc már nem is annyira divatos. Szerintem jól gondold meg, hogy megéri ennyi pénzt rááldozni.
2008. szept. 13. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszadó vagyok. És azért gondolj arra is,hogy beakadhat a ruhádba. Az egyik oszt. társam is a köldökébe tetett,és beleakadt a pulcsija,és kijött neki,hát elég undi volt,mert ilyen undi cucc folyt belőle.

A fülben/ nekem ott van/ sokkal szolídabb. És a fiúknak sem biztos,hogy bejön a köldöknél.

2008. szept. 13. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem köldökpiercingem van és semmi bajom vele. Elvan ott, ha megunom kiveszem és ennyi. Amugy nekem a piercingem amit magam vettem, h azt tegye be 4ezer volt, de biztos van olcsóbb is csak nekem ez tetszett:) a szúrás pedig 6ezer volt...

Anyudnak meg mondd meg, h ez csak egy piercing te

2008. szept. 13. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Te szenvedsz meg érte, és ha megunod annyi h kiveszed és beforr. nem olyan mint egy tetoválás h életed végéig hordod magadon... ha terhes leszel ugyis ki kell venned... :) de az még gondolom sokára lesz..:)

2008. szept. 13. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is van, ill. több barátnőmnek, egyedül nekem gyógyult be rendesen, nem történt semmi gond, nekik begyulladt, összement a lyuk, stb, egyszóval ki kellett szedniük, pedig rendesen ápolták. azon is múilk ez, hogy higiénikusan van-e szúrva, és hogy egyáltalán bírja-e a bőröd. nekem több piercingem is van, de bizonyos helyen (noha alapvetően bírnia kéne), egyszerűen kilöki a bőröm, begyullad, stb, semmi nem segít. de az ilyen ritka:) egyébként ha megcsináltatod, bele fog törődni anyukád, nem hiszem, hogy kiszedetné, hacsak nem olyan..
2008. szept. 16. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
A plázákban biztos van tetoválószalon és ott megcsinálják kb.4500-6000Ft a piercingtől függ ha ott veszed de ha nem akkor 3500körül van. Én 13 éves vagyok és tegnap akartam csináltatni a plázában de 16 éven aluliaknak nem csináltak de kerestem egy másik helyet és ott megcsinálták! Nekem anya simán megengedte de azóta se bír ránézni, de sztem jó és kicsit se lett piros, nagyon jól gyógyul.
2010. dec. 8. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem már 2 éves lesz februárban, megcsináltattam semmi bajo mnincs vele
2010. dec. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!