Piercing 2015-ben?
Figyelt kérdés
Kellene valami változás , gondolkodom egy szemöldök piercingen, manapság szoktak még olyat csináltatni? Vagy mi a véleményetek ?#szemöldök-piercing
2015. nov. 8. 09:30
1/2 anonim válasza:
Ha neked tetszik, illik a stílusodhoz, csináltass, ha nem, akkor ne. Ha zavarna, hogy ma már nem divat, akkor ne is csináltass, mert nem neked való. Piercinget nem azért kell csináltatni, mert divat.
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az előző.
És 1. nem kell az aktuális divatot követni, 2. igen, szoktak.
De ez amúgy sem olyan, mint egy tetkó, ha megbánod, kiveszed és kész. Volt, nincs. Viszont azért gondolkodj rajta, mert csak "kéne valami változás" címszó alatt ne csináltass. Szerintem akkor érdemes, amikor nem zavarnak efféle divat kérdések, hanem tényleg úgy gondolod, hogy te egy szemöldök piercinget akarsz.
Én akkor csináltattam meg az orr piercingemet, mikor már biztos voltam benne. Na jó, meg anyu megkért, hogy várjak 18 éves koromig és, ha akkor is akarom még, 2-3 évvel később, akkor legyen. Nem azt mondom, hogy ennyit várj :D csak tényleg akard, egy kis időt azért gondolkozz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!