Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki? Tegnap voltam piercing...

Valaki? Tegnap voltam piercingesnél, és helixet kértem.

Figyelt kérdés
Na most,azt mondta a férfi,hogy csak lőnek..de én úgy hallottam,h az nem túl biztonságos,mert eltörhet egy porc? Mekkora a veszélye ennek? Ráadásul nem mondott semmit,arról se hogy tisztítsam,csak annyit mondott h ne forgassam,merthogy ez baromság,és magától be fog gyógyulni. Arra gondoltam,hogy alkoholozom,és tetrannal bekenem. Vélemény?

2015. okt. 31. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sikerult egy koklert kifognod. Piercinget _szurni_ kell, a beloves maximum fulcimpaba mukodik. Remeljuk nem lesz bajod.
2015. okt. 31. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is teljes mértékben lövetés ellenes vagyok viszont mikor még nem volt fogalmam a veszélyeiről nekem is lőtték a helixet. Az ég világon semmi bajom nem lett, szépen begyógyult és hosszú éveken át (amíg ki nem vettem) nem volt vele semmi gondom. Forgatni tényleg nem szabad és elég napi 2-3x alkohollal kezelni. Máskor ha rossz érzésed van inkább halaszd el és csináltasd meg máshol!
2015. okt. 31. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Ne alkoholt és Tetrant használj, hanem Octeniseptet!
2015. nov. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!