Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pasiként korrektort és ajakírt...

Pasiként korrektort és ajakírt használok. Gáz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 16:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
az utolsó komment írója saját egyszerűségéről adott tanúbizonyságot. köszönjük neki
2010. márc. 22. 20:25
 22/28 anonim ***** válasza:

A véleményünkre voltál kíváncsi,akkor meg nem kell besértődni, ha leírják!

De biztos benned is bizonytalanság van, ha már kérdésként fogalmazódott meg benned. Ha valamiben biztos vagyok arról nem kérdezek...

2010. márc. 22. 21:00
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem neked írta ezt, mert én délután mintha olvastam volna itt még valami kommentet. De ezek szerint azt törölték. (???) Így már nem az az utolsó komment...
2010. márc. 22. 22:43
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyébként az valami sértő kommentár volt, ha jól emlékszem. Szerintem a kérdező arra reagált.

Ha nem akkor elnézést, biztos összekevertem egy másik kérdéssel és feleslegesen bonyolítottam most a helyzetet. :))

2010. márc. 22. 22:45
 25/28 A kérdező kommentje:
18 22-esre reagáltam, aha! :)
2010. márc. 23. 10:36
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz.

Csak akkor próbálld úgy korrektorozni magad, hogy ne nagyon látszódjon mertha túl feltünő az még egy lánynál sem szép. Amúgy meg van férfi labello is, amit nem nőknek találtak ki ;)

Igényesség kérdése.

17/L

2010. márc. 23. 12:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem gáz,szerintem cuki.Főleg ha ki van száradva a szád és ilyen repedezett akkor meg muszáj valamivel bekenni :)
2010. márc. 30. 19:01
 28/28 anonim ***** válasza:
dehogy sztem direkt jó hol van az megírva h csak nők kenceficélhetik magukat??? egyébként sokkal szívesebben lennék fiú mert akkor nem kellne a sminkkel szarakodnom. a fiúknak ha van pattanásuk, oké, nem csinélnak vele semmit de a lányonak meg szinte kötelező 3 kg korrektort púdert meg mittoménmit rákenni. jó lenne, ha ez megszűnne!
2010. ápr. 15. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!