Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pasiként korrektort és ajakírt...

Pasiként korrektort és ajakírt használok. Gáz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 16:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

17:32-es olyan értetlen vagy!

a barátom is néha keni a száját labelloval de nem a rózsaszín és egyéb gyümölcsössel hanem a sima kékkel.szerintem nem gáz ,néha neki is kifújja a szél a száját.

Ha korrektort használ vki az csak akkor gáz szerintem ha látszik ,de még csajon is gáz.Már láttam olyat!

2010. márc. 19. 09:44
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
addig nem gáz amig nem csinálod a vakolást "közönség" elött.
2010. márc. 19. 14:06
 13/28 anonim ***** válasza:
Mért vagyok értetlen??:)
2010. márc. 19. 14:36
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Legalább nem vagy igénytelen:)

Egyáltalán nem ciki.

2010. márc. 22. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Ma már van külön pasiknak is korrektor. De egyébként se női dolog a korrektor, szóval nyugodtan használd. Legalább adsz magadra. Elég ronda, ahogy egyes pasik arca kinéz, nem tudom miért nem kezdenek vele valamit. Semmi b.zis nincs benne, maguk alatt vágják a fát azzal, hogy makacskodnak. A legtöbb nőnek az ápolt, jól kinéző pasi tetszik inkább.

Természetesen nem arra gondolok, amikor valakin 2 kiló vakolat van de ha rendeltetésszerűen használsz pl. korrektort ahová kell az csak jót tesz.

Ajakápolót pedig érdemes használni, hiszen a szánkon nagyon vékony a bőr.

Haverjaim szerint (én lány vagyok) a labello man nagyon rossz, így ők a rendes gyümölcsöset szokták venni.

Mandarinos, meggyes, epres stb. Érdekes módon egyáltalán nem észrevehető rajtuk, bezeg ha én kenem fel narancssárga és sötétlila tőle a szám.

2010. márc. 22. 15:17
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ma már szerintem egy ápolt férfinél ez alap. Ne legyen cserepes a szája és a bőrhibákat, pattanásokat is ha eltünteti korrektorral, kellemesebb látványt nyújt. Először én kezdtem el a barátomnál a korrektort használni, nagyon ellenkezett, hogy ő nem homokos, ne tegyem rá, de aztán látta a különbséget és megszerette. Én a férfias férfiakat szeretem, és ha egy férfi kozmetikába jár pl. arcot tisztíttatni, masszíroztatni, inkább igényesnek és ápoltnak fogom tartani, mint b..nak.
2010. márc. 22. 15:26
 17/28 anonim ***** válasza:
6%
az ajakír még oké. de gondoljatok már bele korrektor egy fiúnak_? elég ÉRDEKES -.-
2010. márc. 22. 15:36
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
miért? nekik is ugyanannyi joguk van jól kinézni, mint a lányoknak. úgyhogy egyáltalán nem gáz! csak ne látsszon feltűnően a korrektor,és az ajakír színtelen legyen, ne 'cuki csajos rózsaszín' :D mert nekem ilyen van csaj létemre :D 16/L
2010. márc. 22. 17:19
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

nagyon.

eléggé.

2010. márc. 22. 17:43
 20/28 anonim ***** válasza:
60%

Te dolgod. Engem személy szerint nem vonzana egy korrektort,ajakírt használó pasi. De ez meg az én dolgom.

Biztos megtalálod azt a lányt v. fiút, aki hozzád való.

2010. márc. 22. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!