Pasiként korrektort és ajakírt használok. Gáz?
17:32-es olyan értetlen vagy!
a barátom is néha keni a száját labelloval de nem a rózsaszín és egyéb gyümölcsössel hanem a sima kékkel.szerintem nem gáz ,néha neki is kifújja a szél a száját.
Ha korrektort használ vki az csak akkor gáz szerintem ha látszik ,de még csajon is gáz.Már láttam olyat!
Legalább nem vagy igénytelen:)
Egyáltalán nem ciki.
Miért lenne gáz?
Ma már van külön pasiknak is korrektor. De egyébként se női dolog a korrektor, szóval nyugodtan használd. Legalább adsz magadra. Elég ronda, ahogy egyes pasik arca kinéz, nem tudom miért nem kezdenek vele valamit. Semmi b.zis nincs benne, maguk alatt vágják a fát azzal, hogy makacskodnak. A legtöbb nőnek az ápolt, jól kinéző pasi tetszik inkább.
Természetesen nem arra gondolok, amikor valakin 2 kiló vakolat van de ha rendeltetésszerűen használsz pl. korrektort ahová kell az csak jót tesz.
Ajakápolót pedig érdemes használni, hiszen a szánkon nagyon vékony a bőr.
Haverjaim szerint (én lány vagyok) a labello man nagyon rossz, így ők a rendes gyümölcsöset szokták venni.
Mandarinos, meggyes, epres stb. Érdekes módon egyáltalán nem észrevehető rajtuk, bezeg ha én kenem fel narancssárga és sötétlila tőle a szám.
Te dolgod. Engem személy szerint nem vonzana egy korrektort,ajakírt használó pasi. De ez meg az én dolgom.
Biztos megtalálod azt a lányt v. fiút, aki hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!