Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Arcszínt javító púder?

Arcszínt javító púder?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan púdert keresek, ami önmagában (tehát alapozó nélkül) kicsit egészségesebb vagy egységesebb bőrszínt ad. Vagy valami hasonló...

A lényeg hogy hullasápadt a bőröm - nem túlzok,tényleg így van.

És valami olyan púdert szeretnék ami kicsit üdébb, egységes arcbőrt ad.

Aki ismer ilyet, az legyen szíves írjon márkát és azon belül típust.

Köszönöm.

2015. okt. 31. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
bb krém, színezett. sose használtam, de mindenki azt mondja, hogy király cucc.
2015. nov. 1. 02:33
 2/3 anonim válasza:

Az elozore ne hallgass mert a bb krem az egy hidrataalo krem es szinezek is van benne, az arcot igy nem szabad szinezni! Puderrel fedni es fixalni kell, szinezni nem! Mindig azonos szinu alapozot, pudert vegyel az arcoddal. ha annyira gaz akk bronzositoval arnyekolhatsz csak az veknyit de egy kis szint ad az arcnak. Pirositot is hasznalhatsz csak azzal ovatosan mert ha tul sokat raksz akk ugy nezel ki mint aki lazas. Gondolom azt tudod h az alapozot le kell vinni a nyakra is.

Ugye irtam h igy nem szabad szinezni, es akk felmerul a kerdes hogy miert es akk hogyan??!

Azert nem mert ha nap kozbe lekopik akk foltos lehet az arcod, es a szoli is tud a szinen segiteni! ;) sok sikert

2015. nov. 1. 08:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Na figyeljetek.

Nem vagyok új a smink világában. Évekig használtam alapozót, pirosítót meg mindent. De bőrbetegségemet nagyon előhozta, ezért leálltam, aztán úgy megszoktam hogy nem használom, hogy nem is érdekel már.

Egyszerűen csak egy enyhe összhatás javító púdert keresek, ami önmagában is ér valami kevéskét.

Nem színezni akarom a bőröm.

2015. nov. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!