Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a férfi divattáskáról?

Figyelt kérdés

Ezt a táskát néztem ki magamnak ( 22 éves fiú vagyok), mindennapi használata.

[link]

Vélemény? Nektek hogy tetszik?

2015. okt. 29. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz, nincs vele semmi kifogás, vagy probléma. Bár nekem erről inkább egy 40-es, nyakkendőbe kötött irodaházi nemmmondommilyenállat jut az eszembe. És nem egy 22 éves fiú. Nektek már annyival jobb stílusotok van, hogy az szavakkal leírhatatlan. Szerintem ne akard magad öregíteni, addig örülj, amíg még fiatal vagy, és "csak" egy helyes fiatal srácnak néznek, nem egy kinyalt irodaházi taknyos majomnak, akin 20 évet és két évszázadot ront az elegánsnak képzelt (amúgy röhejesen álló és 19. századi) megjelenése. Ne értsd félre, vedd meg nyugodtan azt a táskát, rendben van az, csak valahogy erről az egész szituációról nekem ezek a gondolatok futottak végig a fejemben.
2015. okt. 30. 15:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Közben szétnéztem kicsit a neten. A nagyobb márkák webshopjainak férfi táskái között elég sok ilyen jellegű található, mint ez. A divatban járatos nőismerőseim szerint most kifejezetten ez a divat, a trend, szóval barátkozzak meg vele. :)
2015. nov. 1. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:

,,divat''

Hát ha nekem erről nem az jutna eszembe hogy férfiak női ruhákat megszégyenítő tapadós farmerokat vesznek fel, illetve utcai viseletre futócipőket na meg az hogy úgy néznek ki mint egy hülye gyerek akkor még lehet hogy tartanám is valamire ezt a ,,divatot''.

2015. nov. 1. 15:29
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Ebben osztom a véleményed, viszont a férfi kézitáskákat tekintve elég sablonos és szűk a választék általában. Vannak ezek a laptoptáska szerűségek, amik teljesen fantáziatlanok, a bőr aktatáskák pedig túl hivatalosak szerintem. Úgy a kettő közötti űrt kellene betölteni.
2015. nov. 1. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezért van a hátizsák/sporttáska
2015. nov. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!