Lányok, nektek melyik férfi alsóneműtípus tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
1-feszes boxer
2-laza boxer
3-fecske
4-nincs a srácon semmi
5-egyéb
2015. okt. 26. 16:48
1/14 anonim válasza:
a barátom feszes boxert hord, de amikor nagyon feszülős nadrágot vesz fel, akkor általában fecske alsót vesz fel vagy tangát, de ez utóbbi nagyon ritka
21/L
4/14 anonim válasza:
Mindenképp boxer!! A feszes jobb, de a laza se rossz... :D :P
5/14 anonim válasza:
A barátom slip-et hord, melegben pamut tangát.
25 l
6/14 anonim válasza:
Utolsó, a barátod hol veszi a pamut tangáit? És milyen fazonút? Alig lehet kapni, én is keresek. :)
7/14 anonim válasza:
Lemilában, de a múltkor Asia centerben vettem neki nyárra, igaz nem sok helyen volt. Talán majd nyárra.
8/14 anonim válasza:
Köszi! :)
Mostanában vetted a Lemilában? Mert én a nyáron voltam, és sajna nem volt, és nem is nagyon ígértek semmit, állítólag nem nagyon lesz már. :(
Az Asiában is Lemilásat vettél, vagy más fajtát?
9/14 anonim válasza:
Boxer mindenféleképpen
Pl egy laza selyem boxeralsó az elég szexis tud lenni :)
Tanga sem rossz csak ilyeneket ritkán hordanak a pasik
10/14 anonim válasza:
fecske, vagy feszes boxer. Laza boxert nem is ajánlatos viselni, max csak éjszakára, mert mivel mindig lóg benne a here, herevisszér alakulhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!