Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mondanatok vmi jo szempillaspi...

Mondanatok vmi jo szempillaspiralt?

Figyelt kérdés
Olyan szempillaspiralt keresek ami nem csinal csomokat hanem csak szet valasztja kicsit vastagitja es gondoriti a pillakat de ugy h a vegeredmeny termeszetes marad :) mondhattok dragabbakat is 15/l

2015. okt. 29. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Én próbáltam már mindenfélét, még a 12000-eset is.

Ami a legjobb az a sárga Lovely. Kb 700 Ft, de egy csoda.

Krémmánián olvashatsz véleményeket. :)

2015. okt. 29. 13:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi :) 700 ftert meger egy probat :) nem csinal csomokat? :/
2015. okt. 29. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehúzod róla a felesleget, nem csinál csomókat. Én papírzsepibe szoktam lehúzni, ami elég nagy pazarlás, viszont úgy teljesen természetes marad. Ha nem akarsz pazarolni, akkor csak a szélére húzogasd le. (egyébként azt vettem észre, hogy a gumis spirálú kevésbé hagy gubancokat :) )
2015. okt. 29. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Lovely Curling Pump Up!-ot ajánlom. :)

Én Rossmanban vettem 800 Ft-ért (0maximum). Hétköznapra nagyon jó!

Tapasztalataim: nekem alapból egyenes és szőke szempilláim vannak, viszont hosszúak. Szépen göndöríti őket, fekete lesz, és nagyon tartós. Reggel 6.30-tól 15.30-ig simán kibírja! Még a keményebb tesiket is. :D

Arra figyelj, h talán kicsit összetapasztja őket (vagy csak nekem ilyen:D) , meg óvatosan a festékkel! Egy rétegben elég hétköznapra, szerintem.:)

Sok sikert!:)

2015. okt. 31. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én is*
2015. okt. 31. 12:11
 6/8 anonim válasza:

Én L'oreal Parisos spiralt hasznalok..az uj fajtajat..False Lash Wings..

3000Ftért vettem talan, de imadom..nagyon megeri:-)

A L'orealból még a Manga ami szuper jo!

2015. nov. 4. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Avon Super Shock volt a legjobb amit eddig használtam. Még a Benefit They're Real-nél is jobb!
2018. jan. 30. 20:59
 8/8 anonim válasza:
A rossmanba most nagy leárazások vannak nézz körbe a mabylin nél
2018. jan. 31. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!