Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit kell venni az alapsminkész...

Pálfi Rebi kérdése:

Mit kell venni az alapsminkészlétbe?

Figyelt kérdés
Kellene pár jó sminkcucc és nem tudom hogy melyek a sminkelés alapjai. Ezeket szeretném megtudni.

2015. okt. 28. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok sminkes, úgyhogy csak a saját véleményem tudom leírni, hátha segít. Ami nálam az alapfelszerelés: alapozó (nem mindig használom, ha igen, akkor is vékonyan, a lényeg, hogy ne tűnjön nagyon műnek se a színe, se a felvitele), korrektor, púder, esetleg valami bronzosító, pirosító - ezzel is óvatosan kell bánni.

Ami a szemeket illeti: szemhéjtus- nagy kedvenc, szemceruza- fehér, barna (feketét nem használok, mert a nekem a szőke haj, kék szemhez ntúl soknak tűnik), spirál , elegánsabb alkalmakkor, vagy csak úgy néha szemhéjpúder-személy szerint a visszafogottabbakat kedvelem. Majdnem elfelejtettem a megfelelő ecsetek említését.

Szájra rúzs, szájfény- (csak az utóbbit használom, mert alapból elég hangsúlyos)

Összesítve, ami a legalapabb nálam: alapozó, korrektor, fehér szemceruza, szemhéjtus, szájfény

Amit tanácsolok, hogy nézegess videókat és mindig az alkalomhoz megfelelő sminket válassz, színekben pedig olyat, ami a te szem- és bőrszínedhez illik.

Ha egyáltalán nem szoktál sminkelni, akkor kezdetnek valami nagyon egyszerűt és halványat válassz, ha belejössz, majd próbálkozhatsz merészebbel is- persze csak ha olyat is szeretnél.

Ha esetleg valamiben tudok még segíeni, nyugodtan kérdezz. :)

2015. okt. 28. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
korrektor, szemceruza, tus, szemhéjfesték. Ha vannak hibák a bőrödön, akkor alapozó is jól jöhet. :)
2015. okt. 28. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! az első kommentelőnek még annyit hogy aranyos volt a részletes leírása, és folyamatosan nézem a videókat,és nem most kezdtem a sminkelést csak eddig szolidan bántam vele! Mégegyszer köszönöm !!
2015. okt. 28. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

bb krém, matt puder, ezekhez megfelelő szivacs

szemceruza, szempillaspiral, szemöldök por. én ennyit használok. mivel szemüveges vagyok, a szemsminkkel óvatosan bánok, még tanulgatok ezen a téren. de amúgy tus, és szemhejpuderek, ecsetek

na meg rúzs vagy szajfeny. de en inkább a színezett ajakapolokat kedvelem.

2015. okt. 28. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Alapozó,korrektor,szempilla spirál,amilyen szinü rúzst akarsz,szájfény,szemhéjbázis,szemhéjpaletta,púder,pirosito/bronzosito, tus,highliter,ajápolo, ja és a primer az kötelező alapozó alá.
2020. júl. 2. 00:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!