Tudnátok mondani korrektort pattanásokra?
Sziasztok.
Kipróbáltam már a Catrice Camuflage korrektort, de sajnos nem vált be (úgy nézett ki a bőröm mintha hámlana). Szóval kérlek tanácsoljatok valamit. Valami olyan korrektorra lenne szükségem, ami nem olyan drága (lévén csóró diák vagyok :D ) és drogériában kapható.
Köszönöm a segítséget :)
15L
Köszönöm a választ.
Azt elfelejtettem írni, hogy természetesen nem a vérvörös, hegesre nyomkodott pattanásra kentem fel. Azt inkább nem fojtom meg kencékkel. Viszont nekem a pattanás után maradt foltnál is ilyen hámló-effektust idézett elő.
Eddig az ujjammal dolgoztam el. Akkor lehet, hogy itt a hiba a történetben? Lehet, hogy korrektor ecsettel jobban működne?
Nekem az ecset csak rontott a helzeten, kézzel jobban felvittem.
Addig volt jó a korrektor, amíg rá nem kentem a folyékony alapozót, rikított!!!!!
Köszi a választ :)
Mivel én nem használok alapozót, ezért ilyen tapasztalatom nem volt. Viszont megpróbáltam már mindenhogy... aláhidratáltam, kentem alá egy másik korrektort. Volt, hogy tettem rá púdert, volt, hogy nem.
Talán ez a korrektor nem kompatibilis a bőrömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!