Van normális, nem csomósító spirál?
Eddigi Avonomra sajnos már allergiás vagyok, a másik meg csúnyán csomósít. Igazából inkább csak ki akarom kicsit emelni a pilláim, de nem túl mű hatást elérni. A csomós agyonfestett pillákat meg utálom. Tudtok valamit ajánlani?
18/L
Ilyen Miss Sportym nekem is van, de nem ér túl sokat. Agyaltam sima szempillanövesztőn, de mikor rákérdeztem a boltban az eladó csak nézett, aztán kijelentette, hogy nincs.
2-es mennyibe kerül?
A sárga Lovely-hoz hasonló a Max Factor Clump Defy, csak még jobb. Viszont drágább is.
Max Factor Excess Volume Extre Impact nevű spirál 1. része is nagyon jó.
Illetve szintén a Max Factor-tól a 2000 calorie nevű spirál volt sokáig a kedvencem.
Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume is jó, csak kicsit fényes nekem.
Bourjois Volume Glamour Max Definition nagyon extra pillákat csinál, viszont eleinte nagyon sok festéket vesz fel, így csomósít. + nagyon nehéz lemosni. De tényleg brutál a végeredmény, nagyon szeretem.
Ja, és még talán a Maybelline Illegal Length-et mondanám.
Rengeteg spirálom volt már, igazából nekem egy-két kivétellel mind bejött, szóval tudnék még párat írni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!