Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb vízálló...

Melyik a legjobb vízálló szempillaspirál? Te milyet használsz?

Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, hogy kb. mennyibe került!
2010. márc. 16. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miss Sporty..nekem az bevált. Még lemosni is alig tudom. Nem tudom pontosan mennyi, de mivel nem olyan drága márka,nem hiszem,hogy túl sok lenne. És megtalálod sok helyen.
2010. márc. 16. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Nekem L'oreal Telescopic van, és nagyon jó. Kb. 4000 forint volt...De jó a minősége.

A Miss Sporty meg nagyon sz.r...

2010. márc. 16. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A Miss Sporty-val semmi baj sincsen... Nekem egy szempillaspirál nem ér meg 4000ret, nincs is annyim rá, bocsi :S
2010. márc. 17. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Ja,persze, ami 4000 alatt van,egyből sz.ar..kis márkapics.a...j,mellesleg kaptam én is már Maybelline vízálló spirált, nekem meg az volt a sz.ar. Ennyit erről.
2010. márc. 17. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

a márkap.csázást abba is hagyhatod, mivel nem ismersz. csak annyit mondtam, hogy sz.r a miss sporty. SZERINTEM. ennyi...

nem kell rögtön a 4000 forinttal dobálózni...fáj vagy mi?

2010. márc. 17. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

én lovelyset használok (fekete) és szerintem az nagyon jó :) még vízálló lemosóval is nehezen jön le :P

19/L

2010. márc. 18. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!