Melyik a legjobb vízálló szempillaspirál? Te milyet használsz?
Figyelt kérdés
Azt is leírhatjátok, hogy kb. mennyibe került!2010. márc. 16. 13:54
1/6 anonim válasza:
Miss Sporty..nekem az bevált. Még lemosni is alig tudom. Nem tudom pontosan mennyi, de mivel nem olyan drága márka,nem hiszem,hogy túl sok lenne. És megtalálod sok helyen.
2/6 anonim válasza:
Nekem L'oreal Telescopic van, és nagyon jó. Kb. 4000 forint volt...De jó a minősége.
A Miss Sporty meg nagyon sz.r...
3/6 anonim válasza:
A Miss Sporty-val semmi baj sincsen... Nekem egy szempillaspirál nem ér meg 4000ret, nincs is annyim rá, bocsi :S
4/6 anonim válasza:
Ja,persze, ami 4000 alatt van,egyből sz.ar..kis márkapics.a...j,mellesleg kaptam én is már Maybelline vízálló spirált, nekem meg az volt a sz.ar. Ennyit erről.
5/6 anonim válasza:
a márkap.csázást abba is hagyhatod, mivel nem ismersz. csak annyit mondtam, hogy sz.r a miss sporty. SZERINTEM. ennyi...
nem kell rögtön a 4000 forinttal dobálózni...fáj vagy mi?
6/6 anonim válasza:
én lovelyset használok (fekete) és szerintem az nagyon jó :) még vízálló lemosóval is nehezen jön le :P
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!