Paris Atelier aqua festék vagy pedig Kryolan?
Nekem a Make-Up Paris Atelier a favorit a Kryolan-nal szemben. A Kryolan azért van régóta Magyarországon, mert ezt hozták be az elsők között az országba. Szerintem a MAC, Atelier, Make up for ever mindegyik jobb nála minőségben. A Kryolan beszivárgott szerintem a magyar színházba és ezért lehet több infót hallani ott róla. Ha az Atelier is akkor szivárgott volna be a magyar színházakba, akkor az Atelierről is sokat lehetne hallani.
Az Atelier alapozóinál és primerjeinél én még jobbat nem használtam! Profi termékek. Nagyon-nagyon sok sminkes ezt használja a Kryolan helyett. A Kryolan inkább színházi (művér, latex stb.), amiben extrább volt a dekorkozmetikumok között anno, de mostmár ez sem mondható el. A dekorfestékei szerintem egyáltalán nem kiemelkedőek.
Egy szónak is 100 a vége: igen, sok különbség van közöttük. A Kryolan-nal nem lehet olyan szépen dolgozni, mint a Paris Atelier-rel! Ég és föld a két márka. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!