Sok olcsó vagy kevés drága smink?
Mi éri meg jobban?
Ha van az embernek 20-25 rúzsa, szájfénye, szemceruzája, szempillasúirálja, szóval, akkora mennyiség, amiből már egy sminkes stúdiót el lehetne látni, de csak drogériás alsóbb kategóriás márkák (Miss Sporty, Essence, Catrice) vagy van kevesebb, 2-3 darab maximum, de azok drágább márkák (Isadora, Artdeco, Clinique, Lancôme)?
én sok essence terméket használok, és nekem a Mac-es rúzs nem bírta addig a számon mint az essences. pedig még a barátom is megcsókolt és még akkor is látszott az essences rúzs :D
az essence termékek szerintem jók, meg nem is drágák :)
A minőséget érdemes nézni, nem a márkát és árakat.
Pl Essencenek nagyon jó ajakkontúr cerkái vannak, rúzs helyett használom, olcsó. Szemcerkái is vannak jók. De pl alapozója pocsék minőség, semmit nem fed és narancssárga.
Bourjois közepes áron jófajta alapozókat gyárt, pirosítója is jó, de pocsék a szemcerkája. A szempillaspirálja sem épp jó. Abból pl nagyon jó a Lovely, ami marha olcsó márka. Isadorából korrektorom van, semmire nem jó. Cartice korrektorom tökéletes és olcsóbb is jóval.
Na mindegy, sorolhatnám még, de a lényeg hogy neked is ki kell tapasztalni hogy mi a jó neked. Az viszont semmiképp nem éri meg hogy felhalmozol mindent, mert csak ott romlik el használatlanul a fele cucc.
Bocsi hogy itt kérdezem meg, ti alapozót mennyiért vásároltok? és pontosan milyen a márkája?
sose mertem nagyon drága alapozót venni,max 2500ft-ért, de nekem még ez is sok az ára,mert bármilyet vettem, semmit nem ért.
Csak egy picit az orrom környékén pirosas a bőröm, de sose tudtam eltüntetni,bármilyen alapozót is raktam fel.
Már eljutottam oda,hogy nem is használok szinte sose alapozót,ami nem baj, csak ha tényleg nagyon fontos lenne feltenni ,mondjuk valami alkalom miatt,semmit értelem,mert nem takar semmit:(
Szóval mennyibe kerülne egy tényleg nagyon jó alapozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!