Kék szemhez és barna közepesen rövid hajhoz milyen fülbevaló t ajánlanátok? 17f
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 11:56
1/8 anonim válasza:
Hát leginkább semmilyet. Szerintem fiúkon nagyon visszataszító.
2/8 A kérdező kommentje:
jo, ezek után arra kérnék mindenkit, hogy csak akkor válaszoljon, ha értelmes, építő, és legfőképpen a kérdésre választ adó kommentet tud hozzáfűzni a topikhoz. Köszi
2010. márc. 14. 12:54
3/8 anonim válasza:
értelmes vagyok, de szerintem is visszataszító.
és a lányok többségének nem is jön be.
4/8 anonim válasza:
nekem bejön ha egy fiú fülbevalót visel az egyik fülében...szerintem dobókockás fülbevaló vagy ilyen csillógós az jó áll:) 17/L
5/8 A kérdező kommentje:
tapasztalatból tudom (már fél éve van fülbevalóm), hogy a feltünő lányok (tehát akik jl néznek ki) majdnem mindegykikének bejön a fülbevaló.
2010. márc. 15. 09:21
6/8 A kérdező kommentje:
azon kívül ki mondta, hogy a lányok kedvéért csináltatom?! csak is a magam tetszésére alakítok át bármit a testemen, amelyik lánynak ez nem jön be, azzal nem tudok mit kezdeni, különben is másik szép lány van, biztos lesz tucat másik, akinek bejön
2010. márc. 15. 09:23
7/8 anonim válasza:
hát figyi : én 19 / f vok,én rocker vok és orvosi fémet használok , tüskét meg patkót. ha feketét teszel be akkor az azonusul veled , vagyis "belédolvad " de ha meg fémes színűt , akkor meg az felhívja a figyelmet rá . ha azonba ,más ölzötködési stilusba vagy , akkor az ékköves még nézhet ki jól rajtad, vagy csak 1 sima pont :)
8/8 anonim válasza:
Nekem is kék szemem és barna hajam van, de ennek ellenére nyugodtan rakok bele feketét,fehéret,csillogósat.
Pl. szerintem egy feket akár négyzet akár dobókocka is lehet feltünő. Fényképeken néztem, hogy a köves fülbevalók nem is látszanak a fülemben, de a fekete dobókockás igen.
Mindenképp a sötét színűt pártolom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!