3D-s műszempilláról milyen vélemények vannak? Kinek milyen tapasztalata van róla?
Nekem volt, tényleg nagyon szép meg minden, de mivel imádok sminkelni, nagyon hiányzott, hogy festegessem a pilláimat (mert ugye ezt nem ajánlatos). 4 hétig volt fenn, utána baromira megritkultak és megrövidültek a saját pilláim, de 2 hét alatt a ricinusolaj teljesen rendbe hozta.
Szerintem az ilyen műszempillák azoknak valók, akik nem akarnak sokat tökölni reggelente a sminkeléssel vagy amúgy sem sminkelnek, de mégis akarnak egy kis pluszt, hogy smink nélkül is nézzenek ki "valahogy".
köszönöm a válaszokat!
Akkor ezek szerint senki semmi pozitívat nem tud mondani... a többség csalódott benne? :(
2-es vagyok. Nem csalódtam egy cseppet sem, egész egyszerűen a sminkelés a hobbim és hiányzott az, hogy minden reggel kifessem a szemhéjam meg a szempillám :)
természetesen lehet sminkelni a szemet akkor is amikor műpillád van, csak ugye kevesebb ideig marad fenn, gyakrabban kell járni a kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!