Na, akkor: L'oreal infallible 24h-matte!
Nekem T-vonalban nagyon zsíros az arcom, néha diszkógömbhöz is hasonlít, plusz mitteszer, meg néha pattanás, szóval csúfos, na. Nem is tudom már, de szinte minden alapozót kipróbáltam, ez a legjobb! :)
Én a L'oreal termékeket annyira nem ajánlanám,mert árkategóriát tekintve is elég rossz,régebben sokkal jobb volt,de romlott a minőség. Persze vannak jó termékeik,de pl egy vele azonos árkategóriájú Bourjouis alapozót össze se hasonlítanék vele,már csak összetevőket tekintve sem.
A Vichy Dermablend alapozójának elég erős fedése van,nekem a kisebb sebeimet/hegeimet is eltakarta.
Bourjois 123 is bevált nekem,a Heathy Mixnek már kevésbé jó a fedése,viszont hihetetlen természetes hatást nyújt.
Esetleg krémmánián nézegess,aztán a drogiékban teszteld le őket vagy kérj termékmintákat és otthon próbálgasd ki őket.
Az a baj,hogy szinte minden alapozó máshogy hat a bőrön. Barátnőmnek elég pattanásos az arca,de vett egy alapozót és gyakorlatilag hibátlan lett tőle a bőre,kölcsön kértem,de én úgy néztem ki benne,mint egy bohóc,összecsomósodott rajtam. Próbálgatni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!