Tudnátok nekem olyan alapozót mondani, ami nagyon takar?
Figyelt kérdés
Nem igazán sminkelem magam, de nagyon problémás a bőröm, ezért szeretnék egy jó alapozót venni. Ti melyiket ajánlanátok?2015. máj. 11. 19:18
1/3 anonim válasza:
A magas fedésű alapozók olyanok mint valami béna maszk, szóval azt nem ajánlom semmiképp. Rondább mint a bőrhibák. Helyette viszont szerezz be egy jó korrektort, pl Catrice Camouflage, felkened kis ecsettel a hibákra, eldolgozod ujjal, közepes fedésű alapozó rá, pl Bourjois 123 és kész a tökéletes bőr. Nekem bevált. :)
2/3 anonim válasza:
Ha az ár nem számít, az új Clinique alapozó nagyon jól fed. Beyond Perfecting a neve azt hiszem.
3/3 anonim válasza:
Ha tenyleg jot akarsz, es nem vagy jartas a sminkelesben, en azt ajanlom, hogy szanj ra maximum 10ezer forintot, menj be egy MAC uzletbe, es ott a profi sminkes lanyok segitenek Neked kivalasztani a bortonusodhoz es bortipusodhoz legjobban illo alapozot.
Regen hetente valtogattam a drogerias alapozoimat,mert soha nem talaltam el a nekem megfelelot.Par honapja ugy dontottem szanok ra penzt es veszek egyszer egy profi termeket a MAC-ben.Mondanom se kell, hogy azota csak ott vasarolok.Nem olcso, de iszonyat sokaig eleg az alapozo is vagy barmelyik masik termekuk is.
Nem tudom mennyit szantal ra, de h kevesebbet, en a helyedben meg gyujtenek ra penzt es ott vasarolnam meg az alapozomat.
Hidd el nem fogod megbanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!