Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért törik le állandóan a...

Miért törik le állandóan a zselés körmöm?

Figyelt kérdés
Crystal Nails átlátszó zselét használok, de nincs is nagy körmöm, igazából teljesen rövid, csak azért szoktam zselét rátenni, mert szerintem sokkal szebb úgy. Semmit nem értek a "műkörmökhöz", azt gondoltam, én is fel tudom kenni, hiszen teljesen rövid a körmöm, nem kell építeni, stb. Ennek ellenére ha sokat teszek rá, ha keveset, felül a két szélén már másnapra letörik. Mit csináljak???
2010. márc. 12. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Előkészíted a körmöt rendesen? Fel kell bolyhozni, előkészítő anyagok...stb. Ez az alapja az egésznek, akkor lesz levegős és törik le hamar, ha nincs jól előkészítve a köröm.
2010. márc. 12. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nálam az előkészítésnél kezdődnek a problémák :) Valamilyen crystal nails-es gombaölő-fertőtlenítő folyadékkal bekenem, meg körömreszelővel átreszelem, de már ennek a kettőnek a sorrendjét sem tudom, hogy melyikkel kéne kezdenem. Tök sötét vagyok hozzá, mi az, hogy felbolyhozni? Hogy kell csinálni? Egyébként igazad van, mert másnapra már tiszta levegős.
2010. márc. 12. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
felbolyhozod,..átreszeled a felületét.Aztán bekened azzal a tapadás elősegítő kencével....és ha sokat teszel rá,le húzza a súly és azért törik le.
2010. márc. 12. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem bírja a körmöd és ledobja a zselét,próbáld meg porcelánnal.
2010. márc. 13. 12:51
 5/5 anonim válasza:
Így van ha a zselé nem jött be, akkor porcelán. De biztos nem csinálsz valamit jól. Érdemes szakemberhez fordulni aki évek óta csinálja ezt. Ha figyelmetlen vagy könnyen gombás fertőzést okozol magadnak, ami hónapok alatt jön rendbe, és még csak le se szabad festeni lakkal a barna gombás körömlemezt...
2010. jún. 6. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!