Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segitség?! Tennék köldök...

Segitség?! Tennék köldök piercinget nyáron .

Figyelt kérdés

Tennék köldök piercinget nyáron s azt olvastam h elég hosszú ideig tart mig begyógyul , ezzel még semmi gond csak h allergiás vagyok a napra de most ha szakad ha törik le fogok barnulni szóval jól állna amig "fehér " vagyok ?:D ja meg van egy kis pocim is , hát a kis egy kicsit enyhe kifejezés nem vagyok dagadt meg ilyenek csak a hasamon van egy kis háj és ha le ülők két kis "párnácska " van igy is jól állna?:S

a másik az ha gördeszkázok nem fog kiszakadni vagy egyéb ?

2010. márc. 11. 19:12
 1/3 anonim válasza:
hát ezért kell télen tenni a piercinget, h nyárra szép legyen... a poci nem gond, de gondold át- mert lehet félév múlva már nem fog tetszeni, és akkor már nincs visszaút...
2010. márc. 11. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nincs visszaút?? kiveszi és kész -.-

szerintem tetess :) nyáron úgyis sokat mozog az ember,deszkézz,korizz,amit szeretnél.. első pár hétben persze vigyázz rá,kiméld..

kend betadinnal hogy szépen gyógyuljon..hajrá :)

2010. márc. 12. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást :D (L)
2010. márc. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!