SZTK/geek szemüveg gáz? Megbántam, hogy vettem
a közelmúltban vettem egy szemüveget,mert az előző elkopott. egy ilyenre esett a választásom,de hogy őszinte legyek, a boltban 80%ban ilyen volt és a mai fiatalok nagyrészének is ilyen van.régen nem tetszett ez , de most úgy gondoltam,hogy mindenkinek ilyen van stb, ez a divat akkor ilyet veszek.
de nem tudom megszokni,olyan nagynak érzem. mivel egy havi fizetésembe került , ezért vérezne a szívem ha mégse hordanám. egyébként nem a keret volt ilyen drága,hanem a lencse drágább volt.
szóval mit gondoltok róla? próbáljam elfogadni magam benne? nem nevetséges?
minden vélemény jöhet!!
ugyanolyan mint a jobb oldali,csak nekem fekete. de a formája ugyanolyan. szerintetek milyen? máson nagyon tetszik (kb fél éve) de magamon olyan idegen,mivel kb 10 éve hagyományosat hordok
lány vagyok,huszonévek elején
Abban a képen J. A. egy filmben szerepel. A filmekben azt adják az emberre, amivel olyan karakterrék válik, amilyennél kell, nem azt, ami divatos.
Amúgy nekem tök mindegy, én is idén csináltattam szemüveget, érdekes, én rengeteg NEM sztk keretet találtam, mind a négy helyen, ahova benéztem. Sőt, azok voltak többségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!