Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért lett ilyen tömeg cucc a...

Miért lett ilyen tömeg cucc a tattoo choker nyaklánc? Nekem már 8 éves korom óta megvan, és mondják hogy miért kell ilyen tömeg szart hordanom.

Figyelt kérdés
Mikor már 8 évesen kapta az elsőt...
2015. aug. 31. 11:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
*Istenem
2015. aug. 31. 16:01
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

Ne írogass már privátban, saját magadat égeted :)

Neked tényleg értelmezési problémáid vannak.

A lényeg az,hogy úgy csinálsz, mintha mit tudomén milyen régóta hordanád (7éve..:D ) közben meg amikor ez bejött te még tervben sem voltál ;)

Na további jó fortyogást :)

2015. aug. 31. 16:05
 13/18 A kérdező kommentje:

Akkor írok amikor akarok, szivem.

Akkori barátnőmtől kaptam, miért ne hordhatnám te selejt?:D

2015. aug. 31. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
Oooo, hogy te fiu vagy? :) ROTFL...
2015. aug. 31. 16:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem.

Nekem mindig is egy két barátom\barátnőm volt.

Nem gyűjtök hamis barátokat.

Azok max haverok.

Gondolom neked se jelent semmut a barát szó.

Anyád büszke lehet rád:)

2015. aug. 31. 17:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

7 évvel ezelőtt pont nem volt (már) divatban. Ha valakit fel akarsz öltöztetni a 90-es évek stílusában, akkor adhatsz rá ilyet.

2000-ben már ciki volt, emlékszem. 13 voltam és akkortájt dobtam ki.

Az én születésem előtt is biztos divatban volt valamikor.

2015. aug. 31. 20:38
 17/18 anonim válasza:
79%

Igaz regi kerdes de annyira taszito valaszokat irtok a csajszinak hogy az borzalom:Dd A bunkosagnak is bo hatara van,nem kene tullepni.

Mindenkinek mas.Neki tetszik ,masnak nem,nem lehet mindenki ugyan olyan.

Enis nagyon szeretem a chokert :)

2017. jan. 11. 20:54
 18/18 anonim válasza:
Amúgy én értem a kérdésed, teljesen megértem, és lehet hogy ez ilyen szánalmas dolog, de én is sokszor felvetem, hogy ez miért van :D nekem is volt ez a nyaklánc, már rég a fiók mélyén csücsül, erre divatba hozzák.. vagy mikor középsuliban cikiztek az olyan felsőért, amin valami Disney figura, vagy állat volt, most meg az ilyen szexi csajos mini ruhákon Minnie egér kacsintgat :D Vagy ha megkérdezik, hogy divatból kék-e a hajam, én meg csak nézek, hogy úr isten dehogy. Persze sosem lehetek vele teljesen egyedi, mert régebben is voltak már olyanok, mint én, de most még divatba is jött a színes haj, extrém stílus. Szóval igen, ezek idegesítőek, de ez ilyen :D
2017. máj. 18. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!