Miért lett ilyen tömeg cucc a tattoo choker nyaklánc? Nekem már 8 éves korom óta megvan, és mondják hogy miért kell ilyen tömeg szart hordanom.
8 eves korod ota? Tenyleg, mar 2 eve hordod?
Szanalmas nyavogas, mit foglalkozol vele hogy 'tomeg sz*r'? Neked tetszik, hordjad. Vagy ugy gondolod, egy filleres divatekszert is ki kell erdemelni, nem hordhatja csak ugy akarki?
Es azt mi honnan tudjuk, hogy 15 eves vagy, cuncimokus?
Igy mondjuk meg szanalmasabb a nyavogasod. Azert mert te hordasz valami gaz divatcuccot, mas akkor mar nem is hordhatja, mert szerinted akkor mar tomegsz*r? Meseld mar el, hogy kinek is kepzeled magadat?
Rosszul értelmezted a kérdést, cicavirág.
Azt kérdeztem, hogy hogy hogy ilyen felkapott lett.Mivel nekem elég régóta van, és eddig mindig leszarozták,
meglepett, hogy most azok az emberek hordják, akik eddig cikiztek miatta.
Ellőbb értelmezd a kérdést, aztán pofázz
Had tudjam már jobban, hogy mit kérdeztem.
"Miért lett ilyen tömeg cucc a tattoo choker nyaklánc?"
Azaz miért lett ilyen felkapott.
"Nekem már 8 éves korom óta megvan, és mondják, hogy miért kell ilyen tömeg szart hordanom"
Azaz 8 évesen kaptam az elsőt, azóta folyton hordok ilyet.Akkor leszarozták, most meg már mindenkin azt látok.Csakhogy aki meg nem hord, mert nem tetszik neki vagy valami, az egyből letömegez, pedig nem tudja, hogy kislány korom óta hordom.
Tessék, itt van szájbarágósabban, hátha megérted a sötét fejeddel.
8 éves korod óta megvan (15 évesen)? Hűha... tudod te milyen régi ez a műanyag szar?
Szerintem már akkor is gáz volt,és most is az.
Én hál'istennek nem láttam már jó ideje senkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!