Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kontaktlencse vásárlás?

Kontaktlencse vásárlás?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék és elhatároztam hogy itt az ideje és veszek egyet hogy feldobjam a kinézetem,azt szeretném kérdezni hogy például ilyen optikai üzletben csak simán meglehet venni? pl hogy mekkora a szemem nem számit ugye? xd

2015. aug. 30. 16:13
 1/5 divatguru ***** válasza:
Szia!Rossz a szemed és a kényelem szempontjából kellene vagy színeset keresel buliból?:)
2015. aug. 30. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
CSAK orvosnál csináltasd!!! én pl a vision expressben csináltatom több éve.
2015. aug. 30. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Szineset szeretnék :) a szememnek semmi baja
2015. aug. 30. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit tudok, hogy a normálishoz be kell méretni a szemedet, a görbület ha nem megfelelő, elég nagy károkat tud okozni.
2015. aug. 30. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Színes lencsét vehetsz optikai üzletben, de én több helyen is kerestem, sehol nem volt túl nagy választék. Ha természetesebbet szeretnél, van esély, hogy találsz, de ha valami különlegesebbet, nézd meg online, pl ez egy nagyon jó oldal: www.pinkyparadise.com. Kicsit drágának tűnhet, DE a legtöbbjük éves lencse, szóval felbontás után egy évig is jó, és nagy a választék. Plusz Magyarországról rendelve olyan lencse, ami kibontás után csak egy hónapig jó, 3000-4000 Ft, szóval arányaiban nézve az sokkal drágább.
2015. aug. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!