Csúnya piros a bőröm az orromnal es az orrom melleti oldalakon, hogyan tuntethetem el?
Figyelt kérdés
Koszonom elore is a valaszokat.
A piros csunya bor elfedèsère van itthon szìnezett hidratalokeremem és korrektorom.
En ugy gondoltam hogy letisztitom az arcom azutan szinezett hidratalokremet rakenem megvarom meg beszivja.megszar es utanna korrektor.
2015. aug. 26. 22:56
1/2 anonim válasza:
Nem lehet,hogy valamilyen arcbetegséged van? Bőrorvos látta már? :)
Ha pedig nincs,akkor szerintem hideg vízzel mosd az arcod,és használj valami bőrnyugtatót.
2/2 Sunshinedoll válasza:
Használj irritálóanyagoktól mentes kozmetikumokat, kerüld az alkohol- és illatanyag tartalmú lemosókat, krémeket. Légy gyengéd a bőröddel, használj antioxidánsokban gazdag termékeket. Ne moss arcot túl hideg vagy túl meleg vízzel, hanem langyossal. Használj fényvédőt minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!