12,5 évesen (avon, colortrend) korrektor? Eléggé pattanásos a homlokom és van amelyik eléggé piros is (persze nem vakarom, nyomogatom szabadidőmben :D)
Figyelt kérdés
6.os leszek és szeretnék egy korrektort, mert sajnos sok pattanásom van (nagyrésze lehet a tejtől, mivel laktózérzékeny vagyok) és ez okoz kárt az arcomon majd később/ nem lesz tőle esetleg még több pati? És CSAK korrektort használnék, semmilyen más sminkterméket.. a normális válaszokat köszi, gonoszkodó válaszoktól kérlek kíméljetek :*2015. aug. 24. 19:00
1/4 anonim válasza:
Ugyan ilyen idős vagyok, csak én 7.-be megyek.Szerintem nem lesz tőle különösebb baj, de amint hazaérsz mosd le!
Mindig jó alaposan:)Én púdert használtam egy ideig, de miután scence féle hajam lett, felesleges, mert úgyse látszik a homlokom:'D (nem azért vágattam olyanra)
Mostanába csak spirált használok, attól se dől össze a világ:)
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, púdert is csak azért használtam, mert nagyon fénylett az arcom.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne az avonos korrektort használd,mert nem valami jó,se a fedése,se az állaga:) Ha folyékonyat szeretnél akkor az essence stay all day,vagy ha krémesebbet,akkor catrice camuflage korrektor,mind ezer ft alatt van,és nagyon jók:) Régen én is az avonosat használtam,amikor kezdő voltam,de nem volt jó döntés,nagyon úgymond beleragad a bőröfbe:(
4/4 anonim válasza:
Korrektort használhatsz, de ne Avont mert az egy pocsék márka. Szerezz be egy normális tartós korrektort, pl Catrice Camouflage. És ha laktózérzékeny vagy ne igyál sima tejet, csak laktózmenteset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!