Melyek a legjobb drogériákban kapható folyékony korrektorok?
Figyelt kérdés
A szemem alatti karikák elfedésére és az orrom körüli pirosság eltüntetésésre kéne. Nem akarom,hogy tökéletes legyen a fedése,és légyszi ne írjatok mac-et meg ilyen hasonló árkategóriájú termékeket.2014. szept. 5. 17:09
1/6 anonim válasza:
ugyan nem folyékony de a catrice camouflage nagyon jó. kevés kell belőle és kb 1000 forintba kerül.
2/6 anonim válasza:
Én essence Stay all Day 16 h Long lasting-ot használok, kb. 6-700 forintért vettem, a karikáimra tökéletes :)
3/6 anonim válasza:
Én is az Essence-t ajánlom. Habár a Catrice jobb, csak az nem folyékony.
4/6 A kérdező kommentje:
Catrice camouflage korrektorom van,de azt inkább meghagynám a bőrhibáimra,mert nem olyan jó szem alá. Köszi! Ha még tudtok valamit kérlek írjatok! :)
2014. szept. 5. 21:03
5/6 anonim válasza:
Mindkettőt kipróbáltam amit itt írtak (krémmániás vélemények miatt), de egyikkel se vagyok megelégedve. Az essence az én bőrömet kiszárította ráadásul nem is jó a fedése. Ha nem tökéletest akarsz találni akkor viszont érdemes kipróbálni. Az én kedvencem továbbra is az elf folyékony korrektora (450Ft). Igaz nem drogériás, de nem találkoztam még ennyire jó állagú korrektorral.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is hallottam róla,hogy az elf nagyon jó kis korrektor,de mindenképpen drogériásat szeretnék. :/
2014. szept. 8. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!