Fülpiercing (többi lent)?
Szerintetek egy fülpiercing irigylésre méltó lehet? :D
Na elmondom miért kérdem:
Legjobb barátnőm megírta fb-n hogy az anyja megengedi a pc-t (a szájába szeretne, és 13 évesek vagyunk, és csak úgy mellesleg lányok). Én is szeretnék pc-t de csak a fülembe. Anyu azt mondta higy a fülembe lehet de majd megbeszéli majd apuval(apum általában mindent megenged :D).
A barátnőmnek (hívjuk BF-nek) ezt nem szeretném elmondani csak majd ha meglesz akkor meglepinek (az is lehet hogy véletlen kikotyogom xd).
Eleve lesz miért irigykednie mivel nekem valszeg hamarabb lesz mint neki, a szülinapomra (14.) szeretném. És mivel Elvileg csak 14 éves kor felett szabad neki csak később lesz (én 2002. Márciusában ő pedig 2002. Augusztusában született) ezért eleve féltékeny lesz.
Na de az alapvető kérdés hogy a fülpc-m nem fog el alacsonyodni az ő szájpc-je mellett? ://
Tudom most gondolhatjátok hogy milyen barátnők lehetünk ha féltékenyítsük egymást de ő folyton dicsekedik és hosszú évek után szeretném ha kicsit irigy lenne.
Na szóval? :))
Hát hidd el nincs :))
Boldog vagyok, nincsen pénzügyi problémája a családomnak, mindenki rendben van körülöttem.
Azért mert neked nem ilyen jó hát sajnálom, nem kell ezért másokkal kötekedni. :))
Tudod egy fülpiercing nem tud olyan feltűnő lenni. :/
Nekem a jobb fülembe van összesen a cimpámba lévőkkel 6 fülbevalóhely/piercing, a balba pedig 2. Ez pl. elég feltűnő, de ha egyet csináltatsz, az már nem annyira.
Néha volt hogy észre sem vették, hogy mennyi fülbevalóm/piercingem van a fülemben, csak mikor szóltam. Pedig még a hajam is le van vágva 2 oldalt..
A szájba sokkal feltűnőbb.
Úgyhogy szerintem még gondold át, hogy hova szeretnéd csináltatni. :)
Köszönöm a választ! :)) Hát majd a számba is szeretnék de nem ilyen fiatalon :))
BF-em most írta hogy ő kapcsosat szeretne a szájába. Megkérdeztem hogy pontosabban hogy érti, mű vagy kivehető? Azt írta hogy nem mű csak hogy ne kelljen kijukasztania a száját mert nem szeretné hogy gennyezzen...
De hát akkor az mégiscsak mű, nem?
Az már nem igazi piercing, hanem olyan amit csak úgy rákapcsol az ajkára, mintha az lenne, de valójában nem az.
Ez olyan mintha megfognál egy karikát, amiből hiányzik egy kis darab és azt úgy rá bírod erősíteni az ajkadra, szóval nem kell átszúrni a bőröd. :)
Köszii
Egyébként majd többet is szeretnék csak nem egyszerre :))
Egyet értek az előttem szólóval (Rebellious Dead Lady) azokban, amiket leírt. :)
Szerintem, egy piercing a fülporcba lehet szép és bájos, dobhat a megjelenésen, mert néha látszik, néha nem, ráadásul, ha olyan ékszer van benne (pl köves), az tényleg hathat vonzón és nőiesen. :)
Szerintem, az extrém más kategória. És ott is eltérőek a vélemények. Valaki "irigyli", valaki iszonyodik tőle. Aztán, még ide jön az is, hogy passzol-e a stílusodhoz' vagy nem. :))
Én is a fülemet díszítgetem egyelőre, és van ritkább piercingem. :) igazából sosem fordult meg a fejemben, hogy irigyel-e érte más, egyszerűen csak teljesnek érzem magam tőlük, a részeim. :)
Olyat csináltass, ami tényleg tetszik, és úgy érzed, passzol Hozzád! ^^ nem feltétlen hoz mindig pozitív élményt, ha mások hatására teszed (legyen az bármilyen hatás).
Köszi :))
Nem más hatására eleve szerettem volna min. eggyet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!